D13 tytöt voittoon Ilveksestä

Jaa tämä juttu!

Ilves - haka 2016

D13 tytöt pelasivat piiri liigan ottelun Ilvestä vastaan Vuoreksen aurinkoisella kentällä.

Haka tytöt hallitsivat peliä ja avaus osuman iski Juulia Ruutana tarkalla sijoituksella. Puolustus pelasi tiiviisti ja esti Ilveksen maalinteko yritykset. Keskikentän ja hyökkäyksen toimiessa pääsi Haka hätyyttämään kotjoukkueen maalia. Puoliajalle mentiin Hakan maalin johdossa.

Toisella puoliajalla pääsi pelissä hyvin esillä ollut Aava Palma, Olivia Jokisen syötöstä tekemään Haka tytöille toisen maalin. Pelikellon jo näyttäessä täyttä aikaa pääsi Ilves tekemään 1-2 kavennuksen ohi hyvin pelanneen Hanna Ketosen.

Näin matkasivat pisteet Valkeakoskelle 1-2 ! Pelin näyttävimpiä oli Aavan volttiheitot, jotka onnistuivat hienosti pallon lentäessä pitkälle.

Torstaina pelit jatkuu Tehtiksellä klo 18.20 Haka D13 vs TPV ja klo 19.40 Haka D12 vs IPa, kaikki paikalle nauttimaan tyttö futiksesta !!