Oskusta SoMe-julkkis

Jaa tämä juttu!

OskariHaka-juniorit saivat reilusti huomiota niin sosiaalisessa mediassa kuin valtakunnallisessa mediassakin kun B-junnujen taiturimaisena laiturina tunnettu Oskari Kukkonen latasi kikkavideonsa Instagramiin. Video päätyi Adidaksen Instagram-sivuille heti siihen Mesut Özilin ja Xabi Alonson viereen. Videon julkaisemisesta Adidas on luvannut palkita Oskarin Adidaksen uusimmilla nappiksilla, jotka on varustettu ”brassikaima” Oscarin nimikirjoituksella. Videon voi katsoa vaikka tästä: http://www.instagram.com/p/BCn1gCZk6Q9/.

Oskua tositoimissa pääsee katsomaan heti ensi lauantaina 12.3. kun B-juniorit pelaavat kahdella joukkueella Kirkkonummen KYIF:ä vastaan säästä riippuen joko Tehtiksellä alkaen klo 14:00 tai mikäli Tehtis on lumen alla niin Saharassa alkaen 14:45. Pelin aikana voi sitten nauttia makkaraa tai muita kioskin antimia.