Maalivahtipeli takasi D13 Valkoisille voiton FJK:sta

Jaa tämä juttu!
Omaa peliä, äijät!
Omaa peliä, äijät!

Tämä oli taas sellainen peli, että olisi voinut kääntyä kummalle vain joukkueista. Onneksi kääntyi meille. Syy alla.

Ihmettelen suuresti Palloliiton sääntöjä, jotka mahdollistavat 9v9 pelaamisen postimerkin kokoisella, puolikkaalla kentällä. Kenttää olisi ollut eilenkin vaikka kuinka paljon, mutta pienten pallokoululle tarkoitetulla kentällä taas piti vääntää sumpussa. Eikä ollut ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun tätä piti taas kestää.

No, peli oli kuitenkin taas tasainen kuten sarjataulukkokin sen osoitti. Vietimme alussa hieman avoimien ovien päivää vastustajan päästessä 4 kertaa läpiajoihin.

Maalilla seisoi kuitenkin Lauri Peltoniemi, joka torjui niistä jokaisen. Hyvä Lauri! Hienosti pelattu. Oli vastustajalla enemmänkin tilanteita, mutta ei kelvannut. Ja Lauri hoiti loput.

Puoliaika.

Lauri venäytti kätensä yhdessä torjuntatilanteessa, joten Kalle maaliin.

Pelin tilanteet alkoivat hieman jo kääntymään meille. Laitettiin hieman puhtia peliin Akselin, Topiaksen ja Wilin avustuksella.

51″ pelattu. Tuomas antaa pystysyötön Artulle joka kääntyy seisovilta jaloiltaan, lataa liikkuvat taakse ja vetää vasurilla hienon kaaripallon vastustajan maaliin hyvin pelanneen maalivahdin ylitse. 0-1 meille.

Vastustaja sai hieman puhtia tästä ja loi tilanteita Hakan maalille. Kalle venytti itsensä kuitenkin muutamaan paraatipelastukseen nurkista ja takasi Laurin kanssa yhdessä nollapeleillään ansaitun voiton meille.

Loppuvihellys, kättelyt, autoon, kotiin ja lauantain viettoon.

Joukkueen voiton takuumiehet: maalivahdit Lauri Peltoniemi ja Kalle Kohonen. Hyvä äijät! Myös Arttu ansaitsee maininnan. Hieno maali.

Jatketaan taas huomenna maanantaina kun vastaan asettuu JanPa.