D13 Mustat kukistivat lauantaina FC Jazzin Alueliigan pelissä 2-3!

Jaa tämä juttu!

Nyt oli taas paljon pelissä.

Viimeksi keskinäisessä pelissä Valkeakoskella Jazz oli niukasti parempi lukemin 2-3. Oli siis revanssin paikka.

Peli oli tasaista kuten oli arveltukin. Kuuma, postimerkin kokoinen pelikenttä toi omat haasteensa Hakan peliin, mutta samahan se oli vastustajallekin.

D13 painoi peliä kuitenkin hyvin Jazzin päätyyn ja ajassa 3″ Timi Kivikko antoi loistokeskityksen Jeremias Partaselle, joka veti niin paljon kuin jalasta irtosi pallon verkkoon. Onneksi maalivahti ei ehtinyt eteen, olisi voinut sattua kovastikin. 0-1.

Sen jälkeen peli tasottui ja Jazzillakin oli omat paikkansa. Kalle kesti maalissa kuitenkin hyvin. Oli muutama todella läheltä-piti -tilannekin.

Musta minuutti sattui kuitenkin ajassa 21″ ja 22″. Tämä hetkellinen herpaantuminen ollaan koettu aiemminkin. Pallo 2 kertaa lyhyen ajan sisään Hakan verkkoon ja tilanne päälaelleen, 2-1.

Vääntöä kuumalla kentällä, FC JAZZ - FC HAKA.
Vääntöä kuumalla kentällä, FC JAZZ – FC HAKA.

Puoliajalle.

Herätyspuheet ja korjaavat toimenpiteet. Pallo keskelle ja peli käyntiin.

Jossain vaiheessa peliä varapallo hävisi Hakan maalin vierestä ja Kalle joutui hakemaan pallon aina kaukaakin takaisin peliin. Turhaa aikaahan siinä hukkautui, mutta ehkä tämä herätti pojat taisteluun.

56″ pelattu. Pallo Juha Närhen avulla Wiljam Valtoselle. Pallo hienosti tolpan kautta maaliin. Hetkeä aiemmin se olikin Jazzin maalissa, mutta tuomari ei nähnyt tilannetta.

Tasoissa, 2-2. Nyt alkoi tapahtumaan. Haka painoi peliä ja Jazzia vietiin.

Raivoikas, suorastaan tunteisiin mennyt taistelu sai arvoisensa palkinnon kun Jerkku syötti pallon Wilille ja kaveri latasi taaas pallon maaliin. 2-3!! Missä nitrot oli silloin? Maalintekoaikakin jäi merkitsemättä kun mentiin niin ylikierroksilla.

Enää ei ollut Kallellakaan kiire hakea palloa takaisin, varapallo kun hävisi ensimmäisellä puoliajalla jonnekin.

Varmisteltiin loppu ja pisteet kotiin. Hyvä pojat! Ansaitut pisteet ja työvoitto.

Kiitos kuitenkin Jazzille reilusta pelistä.

Maalit: yllä.

Pelaajat: Joukkueen työvoitto. Wilin 2 maalia ja Timi Kivikon työmäärä keskikentällä ansaitsevat maininnan. Samoin Kallen pari upeaa venytystä yläriman alta. Kaikki pelasivat kuitenkin hyvin ja lauantaina opittiin se, ettei koskaan pidä antaa periksi.

Annetaan vielä kunniamaininta kadonneelle varapallolle Kallen maalin vierestä. Onneksi katosit tarpeeksi kauas..

Seuraava peli tiistaina klo 19:30 Saharassa ÅIFK:ta vastaan.