D-tytöt turnauksissa sekä piirinsarja taisteluissa

Jaa tämä juttu!

D-tyttöjen taisteluita nähtiin kahtena peräkkäisenä viikonloppuna turnauksissa sekä niiden välissä ehdittiin pelata kahdesti myös piirinsarjaa.

Liekö ollut tytöillä jännitystä otteluruuhkasta vai muuten vaan taistelu kadoksissa kun piirinsarjassa kohdattiin FC Ryske Keskiviikkona 12.8, jonka tytöt kevät kierroksella voittivat. Nyt Ryske oli liikkuvampi joukkue ja heidän viimeistely oli loistavaa. Lopputulos oli Roukossa pelatussa taistelussa 1-9. Pelissä tsempparina palkittiin Neea.

IMG_0120
tytöt valmiina taisteluun !

Niinhän sitä sanotaan että huono ”kenraali” lupaa hyvä.. Ja sanonta piti paikkansa kun tytöt matkasivat kolmeksi päiväksi Ikaalisiin IKU-cupiin. Nyt peleissä oli taistelua ja kaikki pelaajat pelasivat erittäin hienon turnauksen. Aluksi vastaan tuli loppuotteluun yltänyt KF-Tove YJ, joka kovan taistelun jälkeen voitti Haka tytöt 0-2. YIlves antoi hyvän vastuksen, mutta Haka tyttöjen upea taistelu toi 1-0 voiton Hakalle Anniinan maalatessa voittomaalin. Pyry tähdet sai kokea Hakan pelin parhaimmillaan, tyttöjen voittaessa 5-2 Neean, Anniinan, Jennin sekä Saran tehdessä kaksi maalia.Välierässä tuli vastaan turnauksen vahvin joukkue Nice Futis, joka hallitsi peliä ja voitti välierän 10-0. Edessä oli pronssipeli Leki-Futista vastaan ja taistelu oli sen mukainen. Jokaisesta pallosta taisteltiin ja luotiin hyvä maalinteko paikkoja molempiin päihin, tulos oli 3-3. Anniinan tehdessä hattutempun. Edessä oli rangaistuslaukaus kilpailu. Kisa oli tiukka ja se päättyi Leki-Futiksen voittoon. Tässä turnauksessa tyttöjen yhteishenki näkyi kentällä, siellä taisteltiin sekä pelattiin upeaa jalkapalloa. Turnauksen tsemppari-pelaajana palkittiin Juulia sekä turnaustyttönä Jenni, positiivisuudesta sekä hyvästä käyttäytymisestä turnauksen aikana.

 

IMG_6769
Ennen peliä yhteishengen kohotusta.
IMG_6941
Anniina matkalla maalintekoon !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti 18.8 tuli Roukkoon vieraaksi Ylöjärven Ilves. Peli oli erittäin tarkkaa ja molemmat välttelivät virheitä. Haka tyttöjen hyvät yritykset jäivät ylärimaan sekä maalin sivuverkkoihin. Pelin lopussa sai YlIlves rangaistuspotkun, josta he tekivät 0-1 voittomaalin. Pelissä palkittiin Hakan tsempparina, puolustuksen taistelija Ella.

 

IMG_7354
Taistelussa Juulia.

Pari päivää huilia ja pelit jatkuivat Kangasalan Sanomat-turnauksessa. Vastassa oli ”tuttu” YlIlves, jo kolmas kohtaaminen 2 viikon aikana. Tätä ennen oli voitot tasan ja tähän Haka tytöt halusivat muutoksen. Oli taistelua, syöttö kuvioita, tiivistä puolustamista sekä nerokkaita hyökkäys kuvioita. Edellisen kohtaamisen tavoin ratkeaa peli rankkariin, nyt Hakan saadessa rangaistuspotkun. Anniina kaadettiin maalinteko tilanteessä, josta pallo pilkulle. Anniina ei erehtynyt ja näin turnaus sai hyvän alun. Seuraavaksi vastaan asteli Mäntän Valo, joka pelasi avaus pelinsä tasan. Tämä tiesi, että Haka tytötöillä oli oiva mahdollisuus päästä loppuotteluun. Avauspuoliaika oli tarkkaa peliä ja heti toisen puoliajan aluksi Sara laukoi vaparista maalin. Valo tuli tasoihin ja siitä alkoi kova taistelu voitosta. Se näytti hyvältä Hakan kannalta, mutta sitten saatiin ”opetus” jalkapalloilusta, peli kestää niin pitkään kun loppuvihellys kuuluu. Pelikellon jo näyttäessä täyttäaikaa, pääsi Valo tekemään maalin, joka tiesi Haka tytöille taistelua pronssi sijasta. Pronssi pelissä vastaan tuli Mäntsälän Urheilijat. Suuri peli määrä näkyi kentällä, jo hieman ”väsyneet” pelaajat pelasivat hienosti, mutta se ei tällä kertaa riittänyt. Tappio tuli 1-3 lukemin,Anniinan tehdessä maalin. Turnauksen Haka tsempparina palkittiin Sara.

Suuri määrä pelejä! Tytöiltä hyvää taistelua ja hienoja kokemuksia joukkueen kanssa! Kaksi turnauksta ja molemmissa päästiin pronssi peliin. Yhteishenki on tällä porukalla loistava!

Molemmissa turnauksissa nähtiin,jo viime vuodesta tuttu tapahtuma, pallotutka kilpailuissa ei löytynyt vastusta joukkueeen valmentaja/kuvaus expertti Kartsalle ! Molemmista tuli pokaali kotiin tuomisina 🙂

Tyttöjen seuraava koitos on Ma 24.8 Kangasalalla piirinsarjan merkeissä !