Antti Paasi täräytti voittomaalin PJK Starsia vastaan, 4-3.

Jaa tämä juttu!

D13 Piiriliigaa. FC Haka Valkoinen – PJK Stars.

Tiesimme ennakkoon, että PJK Stars on isokokoinen, vahva ja nopea joukkue.

Samalla tiesimme, että joudumme tekemään täyden päivätyön, jos halusimme hoitaa pisteet kotiin. Edellinen peli keväällä Pirkkalassa päättyi 2-2, joten tiukka peli oli tiedossa.

Pallo keskiympyrään ja peli käyntiin. Tasaista vääntöähän tämä on. Juuri sellainen peli kuin ajattelimme ja viimeksikin.

Peli aaltoili puolelta toiselle ja kummallakin oli vaarallisia tilanteita. Pallo oli kuitenkin hieman enemmän Hakan hallussa kuin vastustajan. Stars oli kuitenkin niin vaarallinen kuin ennakoitiinkin pallon saatuaan. Pallo oli nopeasti menossa kohti Hakan maalia.

Kummallakin joukkueella oli tuuriakin mukana pallojen viuhuessa niukasti ohi tai yli. Kauhunsekaisia tunteita koettiin kummassakin päädyssä kenttää.

Tasatahtia vedettiin rinta rinnan.

2″ 1-0 Veeti (Aapo)

11″ 1-1 rp

26″ 2-1 Aapo

34″ 2-2

39″ 3-2 Eemil (Timi ja Veeti)

49″ 3-3

Sitten kentälle lampsi Antti Paasi. Ratkaisija Lempäälän huudeilta. Kulmakunnan kauhu.

Pallo Juha Närheltä Antin lapikkaaseen. Antin kengässä ei ollut enää jesaria vaan raakaa voimaa päräyttää Starsin verkko tötterölle. Siellä seisoi. Verkko kursittavaksi.

55″ 4-3 Antti (Juha)

Loppuminuutit meni nitroja etsiskellessä Starsin painaessa peliä Hakan päätyyn saaden vielä 4 kulmaa loppuminuuteilla. Kestettiin kuitenkin ja pisteet kotiin.

Vaikeaa oli välillä, mutta hyvin taisteltiin. Hyvä pojat!

Maalit: yllä.

Onnistujat: Kaikki tekivät parhaansa. Se riitti tänään.

Otteluruuhkaa riittänyt, joten nyt harjoittelemaan muutamaksi päiväksi.