Mitä kuuluu Topi Järvelle?

Jaa tämä juttu!

1. Mistä tuli ajatus siirtyä Kultsuun?

”Saku Pesonen kertoi alkutalvesta, että siellä olisi peliaikaa luvassa ja, että siellä tarvitaan maalintekijää”

2. Siirryit helmikuussa Joutsenoon ja siellä oli valmentajana Paul Waites, mitä odotuksia sinulla oli ja mitä valmentaja sinulta odotti?

”Pelasin PS-44:ssä viime kauden ja halusin kokeilla miten pärjään kakkosessa, kun en Hakan kanssa tehnyt sopimusta. Haluan pelata jatkuvasti ja saada vastuuta, se oli päämääräni tälle kaudelle.” -kertoo Topi

”Olin testissä ensin helmikuussa ja tietenkin minun piti vakuuttaa, että ansaitsen paikan joukkueessa. Pelasin Jippoa vastaan matsin ja voitimme 4-0 ja tein ottelun viimeisen maalin. Harjoittelin joukkueen mukana helmikuun ja sitten sopimus tehtiin maaliskuussa. En oikein ehtinyt keskustelemaan Waitesin kanssa, kun hän toi mukanaan Englannista neljä pelaajaa, jotka eivät olleet selkeitä vahvistuksia ja koska pelaajat eivät saaneet seuraan sopimusta, niin Waites lopetti myös valmennustehtävät. Valmentajana Waitesin jälkeen oli hänen kakkonen Pauli Hippeläinen ja nyt juuri kahta viikkoa ennen kauden alkua valmenjaksi tuli MyPassa fysiikkavalmentajana toiminut Mika Heino ja Hippeläinen jatkaa kakkosvalmentajana.

3. Miten odotuksesi ovat toteutuneet?
” Olen pelannut kaikissa kahdeksassa pelissä alusta loppuun, eli peliajan suhteen toiveeni on toteutunut erittäin hyvin ja maaleja olen tehnyt kuusi. Pelaan kymppipaikalla ja siinä tehtäväni on juosta pystysuuntaan puolustuksen selustaan. Edelleen on parannettavaa, vaikka nyt onnistumisia onkin tullut”

4. Millainen taso mielestäsi kakkosen itälohkossa on?
” Aika vaihteleva. Klubi 04 pelaa tosi hyvin ja muutama muu joukkue taas ei pelaa. Nuori joukkueemme on sijalla kaksi tällä hetkellä ja olemme mielestäni sarjan kärkijoukkueita. Meillä on muutama ulkomaalainen; kaksi jenkkiä ja kolme Puerto Ricon maajoukkuepelaajaa.” ”Emme ole joukkueena asettaneet tavoitetta, mutta totta kai voittamaan lähdetään joka peliä”

5. Miten olet viihtynyt Itä-Suomessa?
” Olen viihtynyt todella hyvin ja murrekin on alkanut jo tarttumaan!. Päätös lähteä tänne oli onnistunut. Asun jenkkipoikien kanssa samassa talossa ja englanninkielen taitoni paranee joka päivä. Vapaa-ajalla käyn Lappeenrannassa usein ja vietän rentoa aikaa kavereiden kanssa. Käyn myös pelailemassa futista.”

6. Sopimuksesi on voimassa tämän kauden, mitä sen jälkeen?
” Pohdin asiaa vasta kauden jälkeen, nyt pelaan niin hyvin kuin osaan ja yritän kehittää itseäni edelleen, olen mielestäni kehittynyt täällä jo tähän mennessä. Futista kuitenkin pelaan tämän kauden jälkeenkin”

7. Tuletko takaisin Valkeakoskelle ensi kaudeksi?
” Kaikki riippuu siitä, millaisen tarjouksen Haka tekee. Totta kai olen kiinnostunut palaamaan takaisin, mutta palataan asiaan kunhan kausi etenee”

8. Jos Haka pelaisi Kultsua vastaan, niin kumpi voittaisi?
” 3-1 Kultsu voittaisi ja minä tekisin kolme maalia ja Kalle yhden.”

9. Miten Hakan käy ykkösessä?
” Toivon, että voittavat sarjan!”

10. Entä Kultsun?
” Nousemme ykköseen!” -toteaa Topi lopuksi.