D-tytöt jatkoivat pisteputkeaan, 1-9 tuloksella !

D-tytöt matkustivat Lammille, Vedon vieraaksi. Vieraskoreita tytöt eivät olleet, pelin lopputulos 1-9 !!

Peli alkoi heti mallikkaasti Juulia Ruutana syötti Anniina Passilan läpiajoon ensimmäisellä minuutilla ja Anniina laukoi heti pelin alussa Haka juniorit johtoon.

Seuraava maali syntyi 9 minuutin jälkeen, kun tytöt näyttivät harjoitus teemana olleen pääpelin opitut taidot. Kulmaa meni antamaan Anniina ja se tuli suoraan Sara Niemiselle, joka  puski pallon verkkoon, upea maali ! Ensimmäisellä puoliajalla maalin tekivät vielä Anniina sekä Jenna Lehto.

Toisen puoliajan aluksi Juulia teki kaksi maalia ja Anniina laukoi rangaistuspotkusta tilanteeksi 0-7. Tämän jälkeen Jutta Kortelaisen antaman kulman pussitti Sara ja myös Anniina jatkoi Jutan syötön maaliin. Pelin viimeisellä minuutilla pääsi LaVe tekemään maalin Hanna Ketosen selän taakse,

Hakan tytöt olivat pelissä hallitseva joukkue ja 15 pelaajan vaihto ”ruletti” pyöri läpi pelin varmistaen kaikille peli minuutteja.

Pelissä Hakan tsempparina palkittiin , lohkon pistepörssin johtaja, 4+2 tehoilla pelissä pelannut Anniina Passila !

Kevät kierroksen 4 viimeistä peliä oli voittoja, maalisuhteen ollessa 17-3.

Kausi jatkuu Särkänniemi cupilla , IKU-cupilla, Kangasalan turnauksella sekä tietenkin piirinsarjan syyskierroksella.