D-tytöt taisteli voiton !

Jaa tämä juttu!

D-tytöt matkasivat Tervakoskelle Patoa vastaan. Tytöt lähtivät taistelemaan ja tekemään maaleja paikoista, joita oli jo edellisissäkin peleissä luotu, mutta ei oltu saatu niistä maaleja. Jo ensimmäisellä puoliajalla saatiin riemuita, kun Anniina Passila pisti 2 kertaa verkot tötterölle ! Puoliajalle mentiinkin 1-2 Hakan johtaessa. Toisella puoliajalla jatkui Haka tyttöjen upea taistelu ja Anniina kruunasi iltansa iskemällä hattutempun ja kun Jenna Lehto iski loppulukemiksi 1-4 niin Haka tyttöjen riemu oli ansaittu. Syöttöpisteet pelissä menivät kertaalleen Jutta Kortelaiselle sekä Anniina Passilalle. Padolla oli pelissä myös hyviä paikkoja ja Haka tyttöjen uhrautuva puolustuspeli takasi tytöille pisteet, tästä on hyvä jatkaa !!

Pelissä tsemppari palkinnon sai 3+1 tehoilla hyvin taistellut Anniina Passila,joka siirtyi D-tytöt Ykkönen lohko 2 tehopörssin jaetulle piikkipaikalle !!

Seuraava peli on tulevana perjantaina Saharassa 22.5 klo 18.00 Parolan Visaa vastaan.

Tervetuloa kannustamaan Hakan D-tyttöjä samanlaiseen taisteluun !!
IMG_0033