A-pojat tarjosivat jalkapalloviihdettä ilman maaleja

Jaa tämä juttu!

Kulmatilanne

Haka/HJS Yj pelasi lauantaina 16.5. hyvän ottelun Kuopion Palloseuraa vastaan. Ehtoopäivän koitoksessa riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta maalit jäivät molemmissa päissä tekemättä.

Kotijoukkue aloitti rohkeasti, ja ensimmäinen hyvä paikka siirtyä johtoon tuli  7. peliminuutilla. KuPS:n puolustuksen kompuroidessa Eric Bullockilla oli sauma sijoittaa tyhjään maaliin, mutta laukaus 16 metristä kiersi heman sivuun.

Ekillä oli kova draivi päällä, mutta neljä superpaikkaa eivät tällä kertaa tuottaneet tulosta.
Ekillä oli kova draivi päällä, mutta neljä superpaikkaa eivät tällä kertaa tuottaneet tulosta.

Jakson puolivälissä mahtui yhteen minuuttiin tilanteita molemmissa päissä. Haka/HJS:n vaparin jälkeen KuPS pääsi vaaralliseen vastahyökkäykseen, ja heti perään Eki pelattiin linjojen läpi. Puolen tunnin pelin jälkeen vieraat ottivat hallinnan käsiinsä. Seurauksena oli muutamia vaarallisia tilanteita, joista Joonas Immonen torjui palloja kulmureiksi. Eräästä kulman jälkitilanteen härdellistä vierasmaali oli hilkulla.

Toisella puoliajalla tahti jatkui molempien joukkueiden luodessa vuoron perään painetta toistensa päätyihin. Immonen torjui KuPS:n hyökkääjän Joonas Nissisen vedon yläriman kautta kulmaksi. Parinkymmenen minuutin jälkeen ote siirtyi selkeämmin valkopaidoille. Hyvän kuvion päätteeksi Erkka Helminen pelattiin boxin rajoilta irti ja vetopaikkaan, mutta veskari ehti noukkia pallon tolpan vierestä.

Erkan vedossa ei ollut vikaa, mutta maalivahti Jussi Vlasov selvitti tämänkin pallon.

Bullockilla oli vielä pari loistopaikkaa ottelun loppupuolella. Ensimmäisen läpiajon laukaus kimposi kahden tolpan kautta kentälle, toisen maalivahti torjui. Viime hetkillä kotijoukkue sai entistä kovemman paineen vastustajan maalille, mutta palkintoa ei saatu.

Nolla-nollasta jäi hieman hampaankoloon, kun voittokin olisi ollut otettavissa. Varsinkin kun pallokontrolli oli tällä kertaa parhaasta päästä miltei koko ottelun ajan. Vaikka maalit jäivätkin puuttumaan, joukkueet tarjosivat katsojille hyvätasoisen ja viihdyttävän pelin. Haka/HJS matkustaa ensi viikonloppuna pääkaupunkiseudulle, jossa kohdataan FC Espoo.

viki

Ottelun tähtiraatina toimi aivotärähdyksestään toipuva FC Hakan maalivahti Ville Kauppinen. Vikin tähdet menivät pääasiassa puolustuspäähän:

   Jami Kyöstilä
            Aapo Mäenpää
                     Matias Caven

 

Haka/HJS  KuPs-ottelussa:

Joonas Immonen, Vilppu Leinonen, Matias Caven, Antti Kekkonen (Eero-Matti Auvinen 58 min), Jami Kyöstilä, Aapo Mäenpää (Timo Viljanen80 min ), Anton Popovitch, Joonas Ritonen (Leevi Lundell 78 min), Matti Jussila, Eric Bullock.

Haka/HJS varoitukset:
54 min. Matias Caven

Ottelun kuvat: Jussi Rämä, Hannu Tiensuu

Laitapakki Jami Puustinen tienasi kolme tähteään energisyydellään sekä puolustus- että hyökkäyspäässä
Laitapakki Jami Kyöstilä tienasi kolme tähteään energisyydellään sekä puolustus- että hyökkäyspäässä.