D13 Valkoinen tasasi pisteet Pirkkalassa 3-3 tuloksella

Jaa tämä juttu!

Sunnuntaina 17.3.2015 Pirkkalan keskuskentän aurinkoisessa säässä pelatussa PJK Stars 02 vastaan FC Haka-j. Valkoinen D13-poikien piiriliigapelissä ei tyylipisteitä jaettu.

Peli päättyi tasan 3-3 tasavahvojen esitysten jälkeen.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli hieman unista pelaamista kummaltakin joukkueelta, Hakan ollessa hieman niskan päällä. Parin ylärimavedon jälkeen Haka sai kuitenkin ensimmäisenä kuparisen rikki Arttu Ronkaisen tarkasta sijoituksesta. Kalle Kohonen alusti Artun maalin hienolla maalipotkuavauksellaan. Peliaikaa tällöin pelattu 18”.

Kauaa ei PJK jäänyt ihmettelemään, vaan sekavan maalinedustahässäkän päätteeksi he saivat tuikattua tasoituksen ajassa 23”.

Ottelun pirtein ja paras pelaaja, Jeremias Partanen vei hienolla tykillään Hakan johtoon heti toisen puoliajan alussa ajassa 37”. Syötön antoi Veeti Jokio. Otteen hieman kirvottua Hakalta, ei PJK antanut mahdollisuuksia vaan kuittasi kahdesta omasta virheestämme maalin johtoon ajassa 41” ja 45”.

Ryhtiliikkeen ja herätyksen jälkeen, pelimme parantui ja ajassa 57” Jerkku pamautti toisen maalinsa komeasti Veetin hienosta sivusiirrosta. Sen enempää tilanteita ei enää puolin ja toisin nähty ja pisteet tasattiin, ehkä ansaitustikin pelitilanteisiin nähden.

Jossittelun varaa jää aina, mutta aloittakaamme keskittyminen jo seuraavaan piiriliigan peliin joka pelataan Saharan tekonurmella tiistaina 19.5.2015 klo 19:30-21:00. Vastaan astuu tällöin FJK Forssasta.

Maalit:
Arttu Ronkainen (Kalle Kohonen)
Jeremias Partanen (Veeti Jokio)
Jeremias Partanen (Veeti Jokio)