B-tytöt: maalit tiukassa

Jaa tämä juttu!

B-tytöt kohtasivat äitienpäivänä kotipelissä sarjakärki Paimion Hakan. Kotipeli pelattiin Parolan tekonurmella. Vieraat näyttivät ottelun alussa miksi ovat sarjan kärjessä puhtaalla pelillä. Ensimmäiseen 20min 4 maalia, ja ottelu oli taputeltu. Toiselle puoliajalle saimme paremmin otetta pelistä ja muutamia hyviä paikkojakin saatiin, mutta verkkoon asti pallo ei löytänyt.

Viikkoa myöhemmin vieraspelit jatkuivat Kemiönsaarella jossa vastaan asettui pirteästi kauden aloittanut KSF. Kotijoukkueen taktiikkana oli sama mikä usealla sarjan joukkueella: pitkiä syöttöjä linjan taakse ja 2-3 pelaajaa kovaa perään. Meidän muutenkin pieni joukkue kärsi useasta poissaolosta ja varsinkin puolustus oli uudistettu tähän peliin. Ottelun tulos ei kerro kaikkea ottelun voimasuhteista. Vielä kun tuomarit jättivät pari selvää paitsiomaalia viheltämättä niin pitkälle kotimatkalle lähdettiin tappio kärsineenä. Mutta tytöt taistelivat hyvin! Erityisesti plusmerkinnät joukkueen nuoriso-osastolle Nooralle ja Venlalle.

Seuraavana otteluohjelmassa on 3 kotipeliä viikon sisään. Ensin pyöritetään porilaisia, niin etteivät kotionsa löydä! Viikolla näytetään maskulaisille miten palloa potkitaan. Ja härkäviikot päättää kuuma paikallispeli TPV:tä vastaan. Tavoitteena näistä on vähintään 7 pistettä.

(JV)