D13 Valkoinen jatkoi pisteputkeaan 3-1 voitolla FJK:sta

D13 Valkoinen jatkoi pisteputkeaan FJK:n kustannuksella tiistaina 19.5.2015 pelatussa piirisarjan ottelussa aurinkoisessa kelissä Saharassa.

Ottelun alku oli tasaista vääntöä kummaltakin joukkueelta. Kumpikin pystyi luomaan vaarallisia tilanteita toisen maalille. FJK:lla oli kuitenkin ylärima- ja tolppalaukaukset sekä muutama vaarallinen läpiajo, mutta kotijoukkueen maalivahti, Vikke Viitanen, piti joukkuetta hienosti pystyssä upeilla torjunnoillaan.

Hienoimman tilanteen järjesti kuitenkin kotijoukkueen Tuomas Pynnönen, jonka hienon keskityksen jatkoi maaliin Wili Valtonen Kalle Multanen-puskullaan. Maalivahti voimaton ja peli Hakalle 1-0 3”, joka oli myös taukotulos.

Toiselle puoliajalle FJK tuli sisuuntuneena ja raivoisan prässin jälkeen Haka joutui kaatamaan pelaajan rangaistusalueella. Pallo pilkulle ja maalivahti Kalle Kohonen voimaton tarkassa sijoituksessa. Hyvin aavistettu, mutta tarkka laukaus painui maaliin. 1-1 42”.

Tästä ei Haka kuitenkaan lannistunut vaan painoi peliä FJK:n päätyyn. Pallo liikkui mallikkaasti, peli parani koko ajan loppua kohden. Prässi palkittiin 53:lla minuutilla kun Eetu Leirin korkea kaaripallo tavoitti Wilin uudelleen. Kalle Multanen-pukkaus uudelleen  ja pallo taas maalissa. Hieno maali! Loppunumerot 3-1 sinetöi Sasha Hiltunen Tuomas Pynnösen syötöstä vetämällä vastapalloon päivän kovimman pommin. Pallo ylänurkkaan ja nimi lehteen. Aikaa tällöin mennyt täysi 60”.

Loppuvihellys ja kättelyt. Pisteet kotona.

Onnistujat: koko joukkue. Hyvin pelattu. Mainittakoon kuitenkin Wili kahdella maalillaan, Tuomas kahdella syötöllään, Sashan pommi ja Viken hieno peli ensimmäisellä puoliajalla.

Päivän erikoisuus: Veeti syötti sisäsyrjällä ulkokierteisen pallon…