Jazzin takapotkut: A-pojille tappio Porissa

Jaa tämä juttu!

Kevään karsintasarjassa tahkottiin FC Jazzia vastaan nolla-nollaa, mutta 10.5. ensimmäisessä SM-sarjakohtaamisessa porilaiset onnistuivat maalinteossa – hämäläiset eivät.

Haka/HJS:n takaiskumaalit tulivat pienten virheiden seurauksena, ja vastustaja käytti ne armotta hyödykseen. Sarjan maalipörssin kärjessä majaileva Jazz-hyökkääjä Waltteri Riihimäki onnistui kahdesti viimeistelyssään ensimmäisellä puoliajalla. Ensimmäisen kerran 15 minuutilla alaspäin pelatusta heikosta palautuspallosta, ja toistamiseen 36 peliminuutilla keskikentän kohtalokkaan pallonmenetyksen johdosta.

Pallonhallinta jakaantui ensimmäisellä jaksolla suurin piirtein tasan, mutta toisella puoliajalla valkopaidat veivät hienokseltaan peliä. Näennäinen hallinta ei kuitenkaan tuottanut toivottua tulosta. Muutama tekopaikka siunaantui, mutta ajoitus tai sihti oli vinksallaan. Taukotulos 2-0 jäi myös lopputulokseksi.

Ottelun marginaalit olivat tälläkin kertaa pienet. Jazz puolusti hyvin. Haka/HJS:n hyvien jaksojen vastapainoina olivat virhesyötöt ja pallonmenetykset. Maalinteko on edelleen hakusessa.

Toivon mukaan vaivaan löydetään reseptit ensimmäisessä kotipelissä Tehtiksellä lauantaina 16.5. klo 17.00, kun Haka/HJS yrittää revanssia KuPS:sta. Tervetuloa kannustamaan!

Haka/HJS  FC Jazz-ottelussa:
Eero Viljanen,  Matias Caven, Antti Kekkonen, Jami Kyöstilä, Vilppu Leinonen, Leevi Lundell (Timo Viljanen 57 min), Anton Popovitch, Joonas Ritonen, Matti Jussila (Akseli Tiensuu 73 min), Eetu Tapanainen, Eric Bullock (Dani Molin 73 min).

Maalit/syötöt:
15 min. vastustaja 1-0
36 min. vastustaja 2-0

 

Ottelupöytäkirja: http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&341122&ASM