A-pojat voitokkaita Jyväskylässä

Jaa tämä juttu!

JJK2

Haka/HJS yj matkusti lauantaina Jyväskylään FC Hakan edustusjoukkueen perään ottamaan omaa matsiaan JJK:sta A-poikien SM-sarjassa. Miesten oli tyytyminen pistejakoon, mutta pojat toivat voiton kotiin tuloksella 0-2.

Valkopaidat saivat otteluun lentävän lähdön. Toisella peliminuutilla laitapakkina pelannut Aapo Mäenpää sai pitkän syötön Jami Kyöstilältä ja keskitti sen  kotijoukkueen maalille. Epäonninen JJK:n toppari sai päänsä väliin ja toimitti pallon komealla syöksypuskulla verkkoihin.

Haka/HJS matkusti ensimmäisen puoliajan kuskin paikalla. Hyökkäysalueella löytyi yllättävän paljon tilaa syötöille ja nousuille. Hunajapurkki houkutti, ja ajoittain puolustusvelvoitteet uhkasivat unohtua. Pari kertaa tämä oli kostautua, kun keskialueen harhasyötöistä vastustaja pääsi yrittämään maalintekoa.

20 minuutilla A-poikien kuopus Leevi Lundell eteni vasemmalta, harhautteli, leikkasi keskelle ja latasi pallon oikeaan alanurkkaan. Muillakin oli jakson aikana hyviä paikkoja pariin lisämaaliin, mutta tekemättä jäi.

Leevi Lundell teki hyvän debyytin SM-sarjassa ja pääsi saman tien tuulettelemaan avausmaaliaan.

Toisella puoliajalla JJK pääsi paremmin peliin mukaan, lisäsi liikettään ja prässäsi agressiivisemmin. Vieraat vastasivat haasteeseen pudottamalla  hieman ryhmitystään ja puolustustamalla huolellisesti. Tuloksena oli, ettei JJK saanut oikeastaan yhtään todella vaarallista tilannetta aikaan. Omista paikoistakaan ei toisaalta enää onnistuttu.

YJ pelasi ihan kelvollisen ottelun ja tällä kertaa voi rehellisesti sanoa, että parempi joukkue voitti. Vierasottelut jatkuvat ensi viikonloppuna, kun Porissa kohdataan sarjaa johtava FC Jazz.

Toisella puoliajalla ei siimaa annettu pätkän vertaa.

 

Haka/HJS  JJK-ottelussa:
Joonas Immonen, Aapo Mäenpää, Matias Caven, Eero-Matti Auvinen, Jami Kyöstilä, Leevi Lundell (Timo Viljanen 73 min), Anton Popovitch, Erkka Helminen, Joonas Ritonen (Antti Kekkonen 82 min), Matti Jussila, Eric Bullock (Eetu Tapanainen 73 min).

Maalit/syötöt:
2 min. oma maali  0-1
20 min. Leevi Lundell 0-2

Haka/HJS varoitukset:
60 min. Joonas Immonen

Ottelun kuvat: Jussi Rämä

Ottelupöytäkirja: http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&341119&ASM