B-tytöt: kylmää kyytiä Turussa

Jaa tämä juttu!

Vapun jälkeisenä sunnuntaina B-tytöt ottivat bussin alleen ja matkustivat Turkuun, jossa vastaan asettui ÅIFK. Matkaan päästiin hyvällä ryhmällä ja valmennus oli luottavainen hyvään lopputulokseen. Mutta toisin kävi…

Liekö syynä pitkät vapaat ja vapun aiheuttama uupumus, kun ensimmäisellä jaksolla vierailevat valkopaidat eivät saaneet juuri mitään aikaiseksi. Omat syötöt napsuivat jatkuvasti ensimmäiseen vastustajaan, eikä palloa saatu juuri ollenkaan vastustajan kenttäpäätyyn. ÅIFK pelasi aggressiivisesti, ei antanut tilaa eikä aikaa rakentaa peliä, ja se oli myrkkyä YJ:lle. Kaikki ottelun 4 maalia tuli ensimmäisellä jaksolla ja ne tehtiin meidän verkkoon.
Toisella jaksolla vieraatkin heräsivät sunnuntaipäivään ja saimme muutaman hyvän hyökkäyksen, mutta ÅIFK:n maalivahti pääsi loppujen lopuksi todella helpolla ottelussa.
Odotukset ja lopputulos eivät tällä kertaa kohdanneet. Syitä pohdittiinkin seuraavan päivän saunaillassa. Seuraavaksi vastaan tulee 10.5. pelattavassa pelissä sarjakärki Paimion Haka, pelipaikkana Parolan tekonurmi.  (JV)