Hakan D12 MP:n vieraana Mikkelissä

Jaa tämä juttu!

Aamulla klo.5.30 D-12 pojat suuntasivat kohti Mikkeliä ja perillä oltiin klo.8.40. Ensimmäiset ottelut pelattiin lyhyen valmistautumisen jälkeen jo klo.9.20 alkaen.Haka 03 Mikkeli DSC_0046

Pelit päättyivät valkoisten yhden maalin niukkaan tappioon 4-3 ja mustien yhden maalin selvään voittoon 6-7.Pelien jälkeen siirryttiin viereiselle koululle ruokailemaan ja kuuntelemaan aluevalmentaja Matti Kuitusen mielenkiintoista luentoa, jossa näytettiin esimerkkeinäpätkiä 14v. piirijoukkuecupin all stars pelistä ja U-17 maajoukkueen Minski pelistä.Haka 03 Mikkeli DSC_0044

Luennon jälkeen siirryttiin taas kentälle yhteiseen harjoitukseen MP:n poikien kanssa. Harjoituksen vetäjänä toimi sama mies kuin luennoitsijana eli Matti Kuitunen.

Melkein heti harjoitusten jälkeen oli aika aloittaa iltapäivän pelit, joissa mentiinkin sitten MP:n komennuksessa.Musta hävisi oman ottelunsa 2-8 ja valkoinen 0-8.Kotimatka alkoi klo.16.20 ja kotona oltiin sitten joskus… Ei muuta kuin hyvällä mielellä kohti uusia seikkailuja…

Ai niin iltapäivän pelien välissä oli pientä juhlan humua kun Hakan pojat ojensivat onnittelukortin ja kajauttivat asiaan kuuluvan laulun yhdessä MP:n poikien kanssa11 vuotta täyttäneelle Veera Ruhaselle, Veera ainakin todennäköisesti muistaa päivän vielä pitkään..