B-tytöt: Yöpalloturnauksen voittaja jälleen Haka/Parvi YJ !!

Jaa tämä juttu!
kultaa
B-tytöt voittivat 2014 yöllä pelattavan jalkapalloturnauksen Tampereen Pirkkahallissa.  Tämän vuoden tapahtumaan lähdettiin jatkamaan voittoputkea.  B-tyttöjen sarjaan osallistui 8 joukkuetta Pirkanmaalta ja Kanta-Hämeestä. Ottelut aloitettiin lauantai-iltana klo 18,30 ja loppuottelut alkoivat n. klo 3 sunnuntaina aamuyöstä.

YJ otti heti turnauksen alussa ohjat käsiinsä  ja näytti kaapin paikan vastustajilleen. Ensimmäisessä ottelussa Haka/ParVia vastaan asettui Vapsi. Turnaus sai huippualun, kun taululla oli lukemat 5-0 ottelun päättyessä. Sama tahti jatkui toisessa ottelussa PJK:ta vastaan, tulos jälleen 5-0. Kolmannessa pelissä FC Kangasalaa vastaan tuloksena maaliton 0-0 tasapeli.  Oman lohkon voitto oli varmaa!

Jatkopeleissä menestys jatkui, vaikka yön rasitus painoi jo osan jaloissa. Tervakosken Pato kaatui jälleen 5-0 lukemin. Finaalissa vastaan asettui TPV, joka oli muutama viikko aikaisemmin voittanut Haka/ParVin harjoitusottelussa Saharassa. Revanssihengessä lähdettiin taistelemaan turnauksen voitosta. Varsinaisen peliajan jälkeen tulos oli 1-1.  Ratkaisua lähdettiin hakemaan rangaistuspotkuista. Kylmähermoisesti kaikki YJ:n pelaajat upottivat omansa  ja kun vastustaja epäonnistui kerran, oli juhlat valmiit alkamaan.

Suuri kiitos valmennukselta pelaajille, tästä on hyvä aloittaa kausi 2015.
(JV)

Ottelut:
vs. Vapsi, 5-0
Eerika 4 maalia, Karoliina 1
vs. PJK, 5-0
Eerika 3, Ella 1, Laura 1
vs. FC Kangasala, 0-0
vs. Pato, 5-0
Karoliina 2, Eerika 1, Ella 1, Laura 1
vs. TPV, 1-1, 3-2 rp.
Eerika 1, pilkuista maalit Henriikka, Eerika, Ella