C-tytöt voittoon Tehtiksellä

Jaa tämä juttu!

Valkopaidat palasivat neljä pelin voitottoman (kaksi tappiota, kaksi tasapeliä) putken jälkeen ELL:ssa voiton makuun. C-tytöt selvästi arvostivat Tehtaan kentän tunnelmaan pääsemistä. Ensimmäinen puoliaika tai oikeastaan ottelun alku oli varmasti paras, mitä joukkue on tänä vuonna pelannut.

Anni Konttinen
Anni Konttinen

Hyökkäyksessä tehokkaimmin hääri kolmikko Anni Konttinen, Ella Huovinen ja Tuuli Enkkilä. Puoliajalle mentäessä kotijoukkueella oli turvallisen tuntuinen 4-0 johto.

HJK tosin osoitti toisella puoliajalla, ettei johto nyt niin kauhea turvallinen loppujen lopuksi ollutkaan. Maalivahti Satu Seppänen teki toisella puoliajalla muutaman paraatipelastuksen pitäen huolta kolmen pisteen jäämisestä kotijoukkueelle.

1-0; 05. Anni Konttinen (Ella Huovinen)
2-0; 06. Ella Huovinen (Kiia Immonen)
3-0; 16. Anni Konttinen (Tuuli Enkkilä)
4-0; 18. Tuuli Enkkilä
4-1; 58.
4-2; 63.

Ct Tehtis usea 02

Valkopaitojen hyökkääjät olivat heti pelin alussa liekeissä. 2-0 johto syntyi nopeasti.

– Anni (2+0) ja Ella (1+1) olivat tänään erittäin tärkeässä roolissa. Lisäksi heidän tekemät maalit olivat tosi vaikeita palloja maalivahdille. Väitän, että Annin 1-0 maalia ei olisi ottanut kiinni hieman meritoituneempikaan liimanäppi, kotijoukkueen valmennus korosti.

– Lisäksi Tuulin ja Inkan (Molin) työnjako keskikentän keskustassa oli juuri sitä, mitä haimme. Tasapaino hyökkäämisen ja puolustustehtävien hoitamisen välillä oli kunnossa myös toisella puoliajalla, kun kilometrejä oli jo mittarissa.

Toinen puoliaika oli valkopaidoille selvästi vaikeampi.

– Väittäisin, että HJK pelasi toisella puoliajalla avausjaksoa selvästi paremmin, mikä käänsi pelin heille. Me ei enää päästy ihan parhaille maalipaikoille, kun taas HJK pääsi, valmennus analysoi.

Valkopaidat ovat seuraavan kerran tulessa tulevana lauantaina. Silloin vieraskentällä on vastassa PK-35. Ottelun alkaa kello 14:00 Pihlajamäen tekonurmella.

Sanna-Kaisa Rousku ja Tuuli Enkkilä
Sanna-Kaisa Rousku ja Tuuli Enkkilä

Aloituskokoonpano:

Seppänen

Mahlio – Rousku – Immonen – Tuominen

Mäkinen – Molin – Enkkilä – S Korhonen

A Konttinen – Huovinen

Vaihdot:

41. Oona Konttinen in, Sonja Korhonen out

41. Heljä Korhonen in, Anni Konttinen out

51. Annu Selinummi in, Ella Huovinen out

51. Lotta Tolvanen in, Sanna-Kaisa Rousku out

Vilma Mahlio, Lotta Tolvanen, Kiia Immonen ja Inka Molin
Vilma Mahlio, Lotta Tolvanen, Kiia Immonen ja Inka Molin