Kuukauden Subway-pelaaja: Satu Seppänen

Jaa tämä juttu!

C-tyttöjen kuukauden Subway-pelaajaksi valittiin Satu Seppänen. Valinnan suoritti lauantaina Tehtaan kentällä FC Haka YJ – HJK peliä seurannut legendaarinen koskilainen taitoniekka, joka tällä kertaa pysytteli nimettömänä.

Ct Tehtis Satu 01Tehtiksen klassikossa Satu olikin mainiossa torjuntavireessä. Varsinkin toisella puoliajalla liimanäppi joutui venymään pariin huipputorjuntaan, jottei HJK päässyt nähtyä lähemmäksi 4-2 (4-0) päättyneessä ottelussa.

Valmennuksella oli positiivista sanottavaa maalivahdista.

– Satu oli alkukauden pelaamatta loukkaantumisen vuoksi. Kesällä hän harjoitteli hyvin, ja on nyt syyskierroksella pelannut Etelä-Länsi -liigassa yllättävän varmasti, valmentaja Hakala taustoitti.

– Satu on pelannut maalissa kolme viimeistä peliämme ja määrät selän taakse ovat olleet 2-1-1. Noista ei voi yhtäkään laittaa hänen piikkiin. Ei liene salaisuus, että sitä nollapeliä Satu tietysti metsästää, mutta tässä sarjassa se on helpommin sanottu kuin tehty.

Yksi Subway-palkinnon kriteereistä on totta kai pelaajan käyttäytyminen kaikkia pelin osapuolia kohtaan.

– Satu on erittäin fiksu nuori, mikä näkyy hänen kaikessa tekemisessä joukkueessamme. Pelkästään positiivista sanottavaa on hänen käytöksestä. Maalivahtina hän on myös poikkeuksellisen rohkea, minkä vuoksi hän uskaltaa pelata ulkona maaliltaan.

Palkinnoksi Seppänen nauttii aterian Valkeakosken Subwayhin.

subway-logo-eat-fresh-2Ct Tehtis usea 05