Viime kuukausien SUBWAY-Pelaajat

Jaa tämä juttu!

Heinä- ja Elokuun Subway-pelaajiksi on valittu A-poikien osalta Matti Jussila ja Kim Lingman. Vaikka A-poikein pelit eivät ole tuloksien valossa mennyt kovin hyvin, niin näitä kahta pelaajaa ei voi asiasta syyttää. Molemmat heistä on pelannut vähintäänkin omalla tasollaan, kun muiden peliesitykset ovat ollaat välillä ailahtelevia.

Nuori B-juniori ikäinen Matti Jussila on kauden mittaan saanut ison roolin A-pojista. ”Masseri” ei ole vastuuta kaihtanut, vaan pelannut ennakkoluulottomasti oikealla laidalla. Veljensä tavoin vasenjalkainen Matti onkin viimeistellyt A-poikien SM-sarjassa 3 maalia sekä ollut tarjoilemassa paria maalia. Jussila on pelannut koko kauden omilla vahvuuksillaan eikä ole yrittänyt mitään turhaa, vaan keskittynyt omaan tekemiseen.

Täksi kaudeksi paluun valkopaitaan tehnyt Kim Lingman on ottanut keskikentältä paikan itselleen, asenteella. Alkukausi meni Lingmanilla topparin paikalla, koska A-pojat kärsivät pahasti topparipulasta. Kauden edetessä Lingman valtasi alemman keskikentän paikan itselleen, jolloin Popo jr. pääsi rakentamaan peliä ylemmäksi. Vaikka Lingman ei ole mikään pallovirtuoosi, niin hän korvaa kaiken asenteella ja rajulla työnteolla. Välillä Lingmanin asenne onkin räiskynyt yli ja korttitili kerkesi täyttymään jo kertaalleen.