B-tytöt: pisteet tiukassa

Jaa tämä juttu!

B-tyttöjen syksy jatkui vieraspelillä Fc Raumaa vastaan elokuun viimeisenä päivänä. Matkaan lähdettiin hyvillä fiiliksillä jo varhain sunnuntai aamuna. Ottelusta odotettiin hyvää tulosta, vaikka flunssa olikin vaivannut muutamaa pelaajaa ja valmentajaa.

Pelin ensimmäinen puoliaika sujuikin YJ:n osalta mallikkaasti. Syötöt napsuivat komeasti ja pallo liikkui Rauman tekonurmella vauhdikkaasti. Kotijoukkue pysyi kuitenkin hyvin mukana vahvan puolustuksen ansiosta. Raumalaisten hyökkäyspeli oli 2 pelaajan varassa, numerot 27 ja 24 olivat luomassa jokaista kotijoukkueen tilannetta. He rakensivatkin kotijoukkueelle ottelun ensimmäisen maalin. Mutta pikaisesti saimme tasoituksen, kun Eerika laukoi pallon maaliin. Puoliajan loppuun Ella laukoi vieraat 1-2 johtoon, komean esityön teki Emma, joka oli  vaarallinen vastustajan päädyssä.
Toisella puoliajalla kotijoukkueen tehokaksikko järkkäsi lähes soolosuorituksilla kotijoukkueen johtoon 3-2. Jälleen kerran hyvä esitys oli tuomassa 0 pistettä, joten pienellä riskilläkin otettiin puolustajia rohkeammin hyökkäyksiin mukaan.  Lopulta yritys palkittiin, kun Oona laukoi pallon verkkoon ja saimme ansaitun pisteen mukaamme.
Kotipelit jatkuivat keskiviikkona 3.9. Hämeenlinnassa, jolloin saimme vieraaksemme Nokian yj:n. Ottelun lähtökohdat olivat todella haastavat, koska Rauman tuliaisina saimme muutaman uuden loukkaantuneen pelaajan entisten flunssaisten lisäksi.  Ottelu itsessään ei esittänyt suuria hienouksia. Peli oli molemmilta tarkkaa puolustamista ja maalittomassa tilanteessa pelattiin pitkälle toiselle puoliajalle. Ottelun ainokaisen maalin teki harmittavasti vieraat. Ottelu oli jo lähtökohdiltaan todella vaikea kotijoukkueelle monien poissaolojen vuoksi, mutta valmennus oli tyytyväinen esitykseen. Harmittavasti vain pisteet jäivät saamatta, tälläkin kertaa.
Seuraavaksi vastaamme asettuu Ylöjärven Ilves.