Lohkovaihe pelattu

Jaa tämä juttu!

lohkotaulukko5Viikonloppuna Valkeakosken kentillä pelattavassa ja Haka junioreiden järjestämässä Valkeakoski Campus -turnauksessa on lohkovaihe pelattu. Turnauksen etenemistä voi seurata paitsi kenttien äärellä, niin myös Haka junioreiden nettisivuilla ja Twitterissä hashtagilla #spld13.

Alkulohkojen voittajina jatkoon etenivät Ilves Tampereelta, FC Jazz Porista, GBK Kokkolasta ja Reipas Lahdesta. Maalipörssiä johtaa Ilveksen Tomas Varhi kuudella täysosumalla. Viiteen maaliin ovat yltäneet Ferat Koldas (JJK), Jaakko Malmivuori (FC Jazz) sekä Tomy Nurmesniemi (Haka j.).

Turnausjohtaja Mikko Hatakka on tyytyväinen turnauksen antiin: ”Ottelut ovat olleet hyvätasoisia ja maalejakin on nähty mukavasti. Yhtään nollanollaa ei olla nähty. Valkeakoski turnauksen isäntäkaupunkina on saanut kiitosta, kentät ovat lähellä ja hyväkuntoisia. Waltikka turnauksen keskuksena on toiminut oikein hyvin. Myös erotuomarit ovat saaneet osallistujilta kehuja.”

palkinnot Myös palkinnot odottavat voittajia. Turnauksessa palkitaan maalipörssin voittaja, turnauksen pelaaja ja jokaisen joukkueeen Fair Play -pelaaja. Tämän lisäksi kolme parasta joukkuetta palkitaan mitaleilla.

Ottelut päättyvät sunnuntaina, jolloin jokainen joukkue esiintyy kentällä vielä kahdesti.