B-tytöt: Katse seuraavaan peliin!

B-tyttöjen pelit jatkuivat maanantai-iltana Tampereella. Vastaan tuli sarjan kärkitaistossa oleva Ilves, joka oli edellisenä päivänä pelannut Janakkalassa tiukan kärkitaiston Janpaa vastaan. Vierasjoukkueen taakkana oli lukuisat poissaolot, penkille saatiin vain 2 vaihtopelaajaa. Taktiikkana oli tukkia keskialue ja pelata vastahyökkäyksillä, koska tiedossa oli, että Ilves pitää palloa.

Pelin ensimmäinen puolisko oli erinomaista taistelua koko joukkueelta. Ilves piti odotetusti palloa, mutta laadukas joukkuepuolustaminen piti numerot siedettävinä. Ilveksen johto puoliajalla oli 3-0. Mutta vierasjoukkueen silmin kaikki maalit olivat hieman onnekkaita.

Tauon aikana joukkueessa vallitsi hyvä henki ja taistelutahtoa riitti. Mutta toisen jakson alkuun Ilves jyräsi muutaman maalin, ja se tauon hyvä fiilis katosi. Muutamasta pelaajasta alkoi jo näkymään pieni motivaation puute ja se, että vaihdosta ei löytynyt enään sitä seuraavaa vaihdetta tai tuoreita jalkoja.

Valmennus oli tyytyväinen pelin ensimmäiseen jaksoon. Tärkeintä on unohtaa tämä peli ja keskittyä jo seuraavaan, joka on lauantaina Turussa TPS 3 vastaan. Siitä otamme 3 pistettä!