D-01 pojat Pepsi Soccer Cupin voittoon

Jaa tämä juttu!

2014-06-08-347

Hakan D-01 joukkue voitti Turun Pallokerhon järjestämän Pepsi Soccer Cupin 2014 D13-kilpasarjan Turussa. Kolmipäiväinen turnaus pelattiin 6.-8.6.2014 Kupittaan loistokuntoisilla nurmikentillä erinomaisissa olosuhteissa.

Sarjamuotoisena pelatun turnauksen perjantain avausottelussa kaatui Åbo IFK lukemin 4-2 ja toisessa ottelussa Salon Palloilijat numeroin 2-1. Lauantain aamupäivän ottelussa voitettiin FC Inter Turusta 3-0 ja iltapäivän ottelussa Peli-Karhut Kotkasta 4-0. Näin turnauksen sunnuntaisessa päätösottelussa Turun Palloseuraa vastaan turnausvoittoon Hakalle riitti tasapeli kun taulukossa toisena olleelle TPS:lle riittäisi ainoastaan voitto sen pelattua 0-0 tasapelin ÅIFK:n kanssa.

Lähtökohdat ratkaisuotteluun olivat hieman haastavat kun kaksi joukkueen pelaajista oli perhejuhlien vuoksi sovitusti pois sunnuntain pelistä ja lisäksi vielä yksi pojista sairastui peliä edeltävänä yönä. Näin otteluun jouduttiin lähtemään ainoastaan yhdellä vaihtopelaajalla. Kun joukkueen toppari vielä joutui loukkaantumisen vuoksi tulemaan ottelun alussa vaihtoon näytti tilanne Hakan kannalta lievästi sanottuna hankalalta. Haka siirtyi kuitenkin ottelun alussa 1-0 johtoon Tomy Nurmesniemen maalilla, mutta TPS tasoitti ottelun ja siirtyi pian 1-2 johtoon. Haka sai kuitenkin ottelun loppupuolella tasoitettua Tompan toisella maalilla ja pidettyä ottelun tasatilanteessa loppuun asti. Näin päästiin juhlimaan komeaa turnausvoittoa.

2014-06-08-330

D-01 joukkueen toinen peliryhmä pelasi turnauksen D13-haastesarjassa voittamalla yhden ottelun, pelaamalla kaksi tasapeliä ja kärsimällä kaksi maalin tappiota. Hieman paremmalla viimeistelyllä ja onnella joukkue olisi ollut myös mitaleilla.