Haka junnut ja Easyfit yhteistyöhön

Jaa tämä juttu!

FC Haka juniorit ja EasyFit Valkeakoski allekirjoittivat 23.2.2023 yhteistyösopimuksen pelaajakehityksen tukemiseksi. Sopimus on ensin kuuden kuukauden mittainen, mutta molemmat osapuolet ovat lähtökohtaisesti suunnitelleet pidempää projektia. ”Lihaskunto on tärkeä osa harjoittelua. Pelaajien kehittymisen kannalta on hienoa, että he pääsevät tekemään omia ohjelmiaan heille optimaaliseen aikaan”, toteaa Haka junnujen valmennuspäällikkö Ari Innala.

Easyfit Valkeakosken yrittäjä Virve Lepola on iloinen yhteistyön starttaamiseen: ”Haluamme olla auttamassa FC Haka junioreiden pelaajia kehittymään kohti huippua. Kokeillaan ensin kuusi kuukautta rauhassa ja tehdään sen jälkeen lisää ratkaisuja. FC Haka juniorit tekee laadukasta työtä lasten, nuorten ja myös aikuisten kanssa, on ilo olla mukana tällaisessa toiminnassa. Olemme erittäin iloisia alkavasta yhteistyöstä!”

FC Haka junioreiden hallituksen jäsen Sini Teräsahde oli mukana rakentamassa yhteistyötä: ”Easyfit on mainio liikuntapaikka aivan Valkeakosken keskustassa. Olen varma, että tämä vie jälleen yhden askeleen seuraamme eteenpäin.”

Yhteistyön ensimmäisessä vaiheessa FC Haka junioreiden Akatemia ja Naisten joukkueet aloittavat Easyfitin yhteistyöjoukkueina. Seuran kaikkien pelaajien vanhemmille on myös luvassa rahanarvoinen etu Easyfitin palveluihin sekä kaikille avoimia ilmaisia tapahtumapäiviä.