Akatemia kolmosen kärkitaistossa

Jaa tämä juttu!

Kun kolmosdivisioonan syyskierrosta on pelattu neljä ottelua, on neljä kärkijoukkuetta erottunut selvästi muista. Haka Juniorit Akatemia on tässä ryhmässä mukana.

TPV on kärjessä hiukan karussa, mutta muilla kärkijoukkueilla on todella tasaista. Akatemia kohtaa syyskierroksella kaikki kärkinelikon muut joukkueet kotona tehtiksellä, eli hyviä otteluita on luvassa. NoPSia vastaa tosin pelattiin jo viime torstaina 18.8.. Akatemia hyödynsi kotiedun ja otti hienon 3-1 voiton Konsta Mervelän ja Oiva Laaksosen vastatessa maaleista.

Seuraavaksi Akatemia kohtaa sarjassa kuudentena olevan Loiskeen Lempäälän Hakkarissa perjantaina 26.8. klo 19:00.

Seuraava kotiottelu on ensi viikon tiistaina 30.8. klo 19:30, kun tehtiksellä vastaan asettuu FC Melody Tampereelta. Kevätkierroksen ottelussa Kaukajärvellä FC Melody aloitti vahvasti, mutta valkopaitojen otettua peli haltuunsa oikeastaan vain Melodyn maalissa pelanneen Hakakasvatti Samu Lindgrenin huippupelastukset pitivät lukemat yksinumeroisina ja lopputuloksena oli ”maltillinen” 0-7 vierasvoitto. Tulos ei kuitenkaan kerro kaikkea FC Melodyn iskukyvystä ja onkin mielenkiintoista nähdä kuinka tamperelaiset tiistaina saavat pelinsä kulkemaan. Tervetuloa tehtikselle kannustamaan Akatemiaa, kauden loput kotiottelut seuraavasti:

FC Haka-j – FC Melody ti 30.8. klo 19:30 Tehtaan kenttä

FC Haka-j – TPV ti 30.9. klo 19:30 Tehtaan kenttä

FC Haka-j – TP-T la 8.10 klo 16:00 Tehtaan kenttä

FC Hakan Veikkausliigaottelut saattavat siirtää kotiotteluita riippuen Veikkausliigan loppusarjan ottelupäivistä.