Summer Camp 2021

Jaa tämä juttu!

Perinteinen Haka junnujen Summer Camp -pallokoulu palaa Saharan aurinkoiseen ympäristöön kesällä 2021! Pallokoulun rehtorina toimii vuosien kokemuksella Masi Rekomaa. Konsepti muuttuu hiukan täksi kesäksi: ”Viime vuonna osallistujissa oli pieni tiputus juhannuksen jälkeen. Nyt pidetään tauko juhannuksesta heinäkuun loppupuolelle ja järjestetään Summer Camp kahdessa osassa. Viime vuonna kävijämäärä oli joinakin päivinä uskomattoman iso, toivottavasti pelurit löytävät tiensä Saharaan tänäkin kesänä!”, tarinoi Rekomaa.

Viime kesänä osallistujia opettaneet Haka junnujen B-tyttöjen omat Vessu Ruhanen ja Rake Kantola ovat innoissaan tämän kesän pestistä! ”Viime kesänä oli tosi kivaa ja samalla kaavalla mennään tänäkin kesänä. Pidetään hauskaa yhdessä ja opetetaan lapsille liikunnallista elämäntapaa futiksen kautta. Oli mukavaa nähdä viime kesänä paljon tyttöjäkin mukana Summer Campilla. Tervetuloa mukaan jokainen tyttö ja poika!”, Veera ja Helga summaavat.

Haka junnujen valmennuspäällikkö Mane Manninen on myös mielissään Summer Campista. ”Futis kuuluu kesään ja mikä sen hienompaa kuin pelata aurinkoisessa Saharassa hyvässä seurassa pienpelejä! Samalla saadaan pidettyä pihapelikultturia pystyssä vaikkakin tekonurmella. Luvassa on varmasti myös erilaisia vierailijoita ihan Suomen huipulta saakka, jolloin päivistä saadaan tosi ikimuistoisia!”, Manninen kertoo.

Summer Camp 2021 arkisin 7.6.-23.6. sekä 26.7.-6.8. klo 11-13.30. Ohjattu harjoitus päivittäin klo 12-13. Osallistuminen on Haka junnujen jäsenille ilmaista.

Lisätiedot Masi Rekomaa 040 5740477 ja Jussi Saarinen 040 5031940.