Juppe & Pate @TET

Jaa tämä juttu!

Haka junnujen omat kasvatit Julius Jokinen ja Patrik Pasanen ovat tämän viikon seuralla TET-harjoittelussa. Seuraavaksi lyhyet esittelyt poikien omin sanoin.

Moi! Olen Julius Jokinen Roukon yhtenäiskoulun kahdeksannelta luokalta ja olen TET-harjoittelussa FC Haka junioreilla. Pelaan seuran C-pojissa. Eka tehtävä joka annettiin oli tehdä tämä esittely ja sen jälkeen teen kysymyksiä haastatteluja varten. Pelaan keskikentän alempaa ja tulin TETtiin tänne, koska se oli mielenkiintoisen kuuloinen TET-harjoittelu paikka. 

Hei, olen Patrik Pasanen Roukon yhtenäiskoulun kahdeksannelta luokalta  ja olen tämän viikon TET-harjoittelussa FC Haka junioreilla. Pelaan seuran C15-pojissa. Halusin tulla FC Haka  junioreille TET-harjoitteluun, koska paikka kuulosti kiinnostavalta ja mielenkiintoiselta. Ensimmäisenä tehtävänä on itsensä esitteleminen seuran nettisivuille.

Tsemppiä harjoitteluun pojille! Tämän viikon aikana sivuille tulee poikien tekemänä muutama haastattelu ja SOME-sisältöä. Pysykää kuulolla!