Haka junnujen joulukalenteri 2020

Jaa tämä juttu!

Haka junnujen perinteinen joulukalenteri palaa tuomaan joulutunnelmaa! Jokaisena päivänä luukusta paljastuu pelaaja/seuratoimija, joita omat valmentajat tai muut joukkueen jäsenet luonnehtivat lyhyesti! Joulukalenteria päivitetään päivittäin tähän uutiseen.


Luukku 1 – Haka junnujen joulukalenterin ensimmäisestä luukusta löytyy Silja Takaniemi. SIlja on iloinen ja hanakka laituri! Silja pelaa T2010-joukkueessa.

Luukku 2 – Haka junnujen joulukalenterin toisesta luukusta paljastuu Veikko Kekäläinen. Veikko huokuu rauhallisuutta, pienellä kaverilla on lainata pelisilmää vaikka B-pojille! Veikko pelaa P2013-joukkueessa.

Luukku 3 – Haka junnujen joulukalenterin kolmannesta luukusta hyppää esiin Arul Yogaswaran. Arul on tekninen ja hyvä harhauttaja. Mainio kuljettaja! Arul pelaa P17-joukkueessa.

Luukku 4 – Haka junnujen joulukalenterin neljännestä luukusta löytyy Roni Rautio. Roni on älykäs liikkeissään! Pallot löytävät pussiin Ronin jalasta suoraan tai pelikaverin kautta. Roni pelaa P2006-joukkueessa.

Luukku 5 – Haka junnujen joulukalenterin viides luukku paljastaa Kirsi Kittilän. Kirsi on kokenut seuratoimija, hän on toiminut Haka junnuissa niin joukkueenjohtajana, talkoovastaavana kuin hallituksen jäsenenä! Kirsi on aina hymyilevä ja valmis auttamaan, hän huokuu kuuluisaa Haka-henkeä. Kiitos Kirsi ja muut vapaaehtoistyötä tekevät! Kirsi toimii jojona P17-joukkueessa.

Luukku 6 – Haka junnujen joulukalenterin kuudennesta luukusta löytyy Veera Ruhanen. Veera on hurjasti kehittynyt toppari, joka on päivittäin täynnä hymyä ja mieletöntä halua kehittyä. Veera pelaa T18-joukkueessa.

Luukku 7 – Haka junnujen joulukalenterin seitsemännestä luukusta löytyy Iivari Tyni. Iivari on kova taistelija ja armoton rymistelijä. Vastustajien kauhu! Iivari pelaa P2009-joukkueessa.

Luukku 8 – Haka junnujen joulukalenterin kahdeksannesta luukusta löytyy Julen Sillanpää Echeverria. Julen taistelee pakkina aina joukkueen puolesta. Luotettava pelaaja valmentajalle! Julen pelaa P2007-joukkueessa.

Luukku 9 – Haka junnujen yhdeksännestä luukusta löytyy Anniina Kaihula. Anniina on innokas nuori futaaja, joka aloitti jalkapallon aikanaan Haka junnujen Ihanat naiset nurmella -peleissä. Nopea ja tunnoliinen pelaaja! Anniina pelaa Naisten joukkueessa.

Luukku 10 – Haka junnujen joulukalenterin kymmenennestä luukusta esiin puskee Aaro Mäkelä. Aaro on taitava ja intohimoinen futismies, halu kehittyä on erittäin kova! Aaro oli viime kesän Summer Campin ilopilleri Super-Pukkina! Aaro pelaa P2011-joukkueessa.

Luukku 11 – Haka junnujen joulukalenterin luukku numero 11 tuo esiin Miko Jokion. Miko on pitkän linjan pelaaja, joka tekee aina parhaansa kentällä ja kentän ulkopuolella. Todellinen joukkuepelaaja! Miko pelaa P2010-joukkueessa.

Luukku 12 – Haka junnujen joulukalenterin luukusta numero 12 esiin hyppää Aaron Nevalainen. Late on kentällä aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Fiksu miehenalku, joka on kehittynyt huimasti viime vuosina. Late pelaa PMusta-joukkueessa.

Luukku 13 – Haka junnujen joulukalenterin luukusta numero 13 esiin astuu Tuomas Kartela. Tuomas antaa aina kaikkensa kehittyäkseen ja johtaa joukkoja esimerkillään. Todellinen valmentajan unelmapelaaja! Tuomas pelaa P2008-joukkueessa.

Luukku 14 – Haka junnujen joulukalenterin luukussa numero 14 hymyilee Tomi Kivilaakso. Tomi on varmanäppinen maalivahti kentällä sekä innokas seuratoimija kentän ulkopuolella. Koppi tarttuu! Tomi pelaa Haka junnujen Nurmipanttereissa.

Luukku 15 – Haka junnujen joulukalenterin luukussa numero 15 poseeraa Anni Järvinen. Anni on iloinen ja fiksu pelaaja, saa muut aina mukaan tsemppaamaan valoisalla olemuksellaan. Tulevaisuuden tähtipelaaja! Anni pelaa T2012-joukkueessa.

Luukku 16 – Haka junnujen joulukalenterin luukussa numero 16 velmuilee Väinö Kautto. Väinö on hyvin peliä lukeva ja älykäs pelaaja, joka taistelee vastoinkäymisetkin voitoksi! Nuori mies on jo aloittanut valmennustaipaleenkin ensimmäisten kurssien muodossa. Väinöllä on varmasti kirkas tulevaisuus futiksen parissa! Väinö pelaa P17-joukkueessa.

Luukku 17 – Haka junnujen joulukalenterin luukussa numero 17 taistelee Miska Imeläinen. Miskalla on aina pieni pilke silmäkulmassa, nuori herra on herrasmies kentällä ja kentän ulkopuolella. Miska on jalkapallosuvun vesa! Miska pelaa P2012-joukkueessa.

Luukku 18 – Haka junnujen joulukalenterin luukussa numero 18 torjuu Niilo Koskinen. Niilo on innokas harjoittelija, lupaava maalivahdin alku. Persoonallinen torjuja! Niilo pelaa P2013-joukkueessa.

Luukku 19 – Haka junnujen joulukalenterin luukussa numero 19 puolustaa Sofia Kraft. Sofialla on erittäin kova halu kehittyä, treenikenttä tulee tutuksi päivittäin. Sofialla on aina myös jekut mielessä, hän on yksi joukkueen ilopillereistä. Takakierrot kuin Konna Kinnusella! Sofia pelaa T18-joukkueessa.

Luukku 20 – Haka junnujen joulukalenterin luukussa numero 20 hymyilee Samuel Virtanen. Samuel on tunnollinen ja luotettava pelaaja, joka antaa kentällä aina parastaan. Samppa on saanut futisoppeja myös Yhdysvalloissa! Samuel pelaa P2009-joukkueessa.

Luukku 21 – Haka junnujen joulukalenterin luukussa numero 20 velmuilee Antti Oksa. Antti on luunkova puolustaja ja erittäin aktiivinen harjoittelija! Nopea ja vahva pelaaja! Antti pelaa P2010-joukkueessa.

Luukku 22 – Haka junnujen joulukalenterin luukusta numero 22 paljastuu Tero Ylä-Peräinen. Tero on vankka johtajatyyppi, jonka sydän sykkii futikselle! Fiksuna herrana Tero on aloittanut peliuran ohella seuratöitä myös joukkueenjohtajan tehtävissä. Tero pelaa P20-joukkueessa ja jojoilee P2007-joukkueessa.

Luukku 23 – Haka junnujen joulukalenterin luukussa numero 23 hymyilee Kati Ahoua. Kati on ahkera ja innokas treenaaja, hänellä on positiivinen asenne aina mukana matkassa! Todellinen taistelija! Kati pelaa Haka junnujen Naisten joukkueessa.

Luukku 24 – Haka junnujen joulukalenterin luukussa numero 24 lymyilee JOULUPUKKI. Tämän vuoden joulupukkina toimii Mika Uurainen! Mika on Haka-hengen ilmentymä, joka valmentaa, huoltaa ja jojoilee aina iloisesti hymy huulilla. Ei ole sellaita tilannetta, mihin Mikalla ei olisi rentouttavaa kaskua tai vastausta valmiina! Joulupukki toimii T2012-joukkueessa!