Paluu treeneihin lähestyy

Jaa tämä juttu!

Pienryhmäharjoittelu on alkamassa lähitulevaisuudessa. Palloliitto ohjeistaa seuroja todennäköisesti 4.5.2020 toiminnan muodoista ja säännöistä. Samalla tiedämme myös tarkan ajankohdan harjoitusten alkamiselle. Heti kun tiedämme tarkat toimintaohjeet, teemme niistä infon jojoille, valmentajille, pelaajille ja vanhemmille.

On erittäin tärkeää, että harjoitusten alkaessa toiminta on harkittua ja kentillä käytetään normaaliakin suurempaa malttia. Meillä kaikilla on valtava palo päästä kentälle, mutta ohjeet koskevat meitä kaikkia.

Nyt jo tiedämme, että harjoittelu tulee olemaan pienryhmäharjoittelua. Emme kuitenkaan tiedä tarkoittaako se viittä pelaajaa koko kentällä, puolella kentällä, neljäsosa kentällä vai kahdeksasosa kentällä. Tämä tietenkin aiheuttaa suuria haasteita kenttävuorojen riittämisen kanssa siihen saakka, kunnes pääsemme nurmikentille. Seura yrittää järjestää vuoroja niin, että jokainen joukkue saisi mahdollisimman täysipainoisen harjoituskalenterin siitä hetkestä, kun harjoittelu jälleen starttaa.