FC Hakajuniorit ja Sääksmäen Sopu farmisopimukseen

Jaa tämä juttu!

Hakajuniorit ja viime kauden päätteeksi miesten nelosdivariin noussut Sääksmäen Sopu ovat solmineet farmisopimuksen. Molempien seurojen edustajat vakuuttelevat tyytyväisyyttään sopimuksen syntymiseen. Hakapelureille tämä mahdollistaa lisää peliaikaa sekä antaa tärkeää kokemusta aikuisten peleistä. Hiukan ”ukkoutuneelle” sopuryhmälle tämä tuo leveyttä rosteriin ja nuorta energiaa peleihin. Jo ennen sopimuksen allekirjoitusta on ehditty saada kokemusta muutamista Sopun ja A-junnujen yhteisreeneistä. Kokemukset näistä ovat olleet positiivisia. Juniorit pääsevät harjoittelemaan kokeneiden pelimiesten rinnalla ja imevät tästä hyvää oppia. Sopupelurit taas saavat selkeästi virtaa tekemiseensä harjoitellessaan nuorten temmolla. Ilolla voidaan todeta myös että Sopujoukko on osoittanut halua olla tosissaan mukana kehittämässä junnuista entistä parempia pelureita.