Ihanat naiset nurmella

Jaa tämä juttu!

Haka junnut käänsivät jälleen yhden uuden sivun toiminnassaan, kun keskiviikkona Roukon kentällä käynnistyi aikuisten naisten Höntsyfutis, työnimeltään Ihanat naiset nurmella! Ennakkoon uumoiltiin kentälle saapuvan kymmenen, maksimissaan viisitoista pelaajaa, mutta pallon perässä olikin lopulta 57 jalkapallosta innostunutta naista!

Monen seura-aktiivin sydän suli innokkaiden naisten pelaamista seuratessa, tätä toimintaa jatketaan ehdottomasti. Kuntapäättäjä Joni Kumlander seurasi tapahtumaa sivusta ja kehui toimintaa vuolaasti: ”Hienoa nähdä aitoa innostusta kentällä, naisissa on tulevaisuus!” Tapahtuman puuhanainen Katriina Kukkamäki oli samoilla linjoilla: ”Vihdoin saatiin aikuisille naisille oma rento futisjuttu! Leidit olivat tyytyväisiä ja syöttöpeli mallikasta.” Paikalla ensimmäisten joukossa ollut Hanna Heikkinen oli myös iloinen: ”Pidin nollat ja melkein torjuin kerran!”

Ihanien naisten somevastaava Anna laittoi Facebookiin ryhmän, johon kaikki ovat vapaita liittymään: https://www.facebook.com/groups/230513461076588/. Tiedotusta hoidetaan jatkossa paljon tuossa ryhmässä, joten sitä kannattaa seurata aktiivisesti.

Heinäkuun ajan Ihanat naiset treenaavat keskiviikkoisin klo 18.00 – 19.30 Roukon nurmella (jatkossa käytössä koko kenttä). Kaikki jalkapallosta innostuneet naiset ovat tervetulleita mukaan! Tarvitset mukaasi vain urheiluvaatteet, lenkkarit tai nappikset ja iloisen mielen. Lämpimällä kelillä on syytä ottaa mukaan myös juomapullo.

Tiedustelut ja lisäkysymykset: Katriina Kukkamäki / 040 589 2282 tai Jussi Saarinen / 040 503 1940.

Kuvat: Joni Kumlander