HJS korjasi pisteet Saharasta

Jaa tämä juttu!

 

Haka P13/musta kohtasi piirinliigan kotiottelussa HJS:n Hämeenlinnasta. Saharan tekonurmella pelatun ottelun ensimmäinen puoliaika sujui tasaisissa merkeissä, mutta molemmilla joukkueilla oli vaikeuksia luoda kunnon maalipaikkoja. Eepi Tuurin kaukolaukaus kohahdutti katsomoa vartin pelin jälkeen, mutta painui kuitenkin ohi maalin. Pian tämän jälkeen HJS onnistui nopeassa vastahyökkäyksessä ja iski taululle 0-1. HJS:n puolustus piti valkopaidat pois maalipaikoilta puoliajan loppuun saakka ja tauolle siirryttiin maalin tappioasemassa.

Toinen puoliaika käynnistyi kotijoukkueen vahvalla painostuksella. Vaarallisemmat maalintekopaikat syntyivät kahdesta peräkkäisestä kulmapotkusta, jonka jälkeen Michael Kinsella pääsi murtautumisen jälkeen vielä yrittämään maalintekoa. Tulosta ei kuitenkaan syntynyt. Tämän jälkeen HJS sai pelinsä kulkemaan ja vyörytti hyvin organisoituja hyökkäyksiä kohti kotijoukkueen maalia. Keskitys ja ohjaus maalin edestä vei vierasjoukkueen kahden maalin johtoon ohi debyyttiotteluaan pelanneen maalivahti Veikka Kanervan. Hakan takaa-ajoa hankaloitti joukkueen parhaimmistoon kuuluneen Michael Kinsellan yllättävä punainen kortti ja ulosajo. Haka ei saanut enää taisteluvaihdetta silmään ja pelin loppu oli HJS:n dominointia. Joukkue viimeisteli vielä kaksi osumaa ja taululle jäivät loppulukemat 0-4.

Vajaamiehisenä pelatusta lopusta huolimatta ottelun tulos ei jätä selittelyn varaa. HJS:n syöttöpeli, liike ja kentän käyttö olivat kotijoukkuetta laadukkaampia ja ottelusta jäi parantamisen varaa seuraaviin koitoksiin. Piirinliiga jatkuu 10.5 kotiottelulla TaFAa vastaan.

Valmentajat valitsevat Piirinpeleissä myös tähtipelaajan. Jokaisesta pelistä nostetaan yksi pelaaja. Tai vaihtoehtoisesti nostetaan koko joukkue kuten nostetaan kauden ensimmäisestä pelistä.

Ensimmäisestä pelistä viikko sitten tuli tasapeli ja jokainen pelaaja pelasi hyvin tasaisen pelin. Tämän  vuoksi tähdet menevätkin koko joukkueelle ja hyvälle tiimipelille.

Haka – HJS pelin tähtipelaaja on

Veikka Kanerva ★★★

Veikka pelasi ensimmäisen pelinsä maalissa tyylikkäästi ja varmoin ottein. Maalissa nähtiin muutamia erittäin hyviä torjuntoja.