07 pojilta lupaava avaus miniliigassa

Jaa tämä juttu!

Pitkä talvi taittui ja 07-pojat päästettiin vihdoin irti Ahvenisjärvellä ensimmäisessä miniliigaturnauksessa.

FC Haka-j/valkoinen pelaa kevätkierroksella Super-lohkossa jossa vastustajat ovat Nokian Pyry, FC Kangasala, PJK sekä Ilves/-08alfa.

4 peliä joista 3 voittoa päästämättä yhtään maalia omiin on kova suoritus, johon myös valmennus oli tyytyväinen. Ainoa tappio voidaan selittää sillä, että se oli viimeinen kamppailu ja meidän taistelijat joutuivat jostain syystä pelaamaan kaikki 4 peliä putkeen ilman yhtään taukoa.

Ennen pelejä meidän teema oli nauttia pelistä, uskaltaa tehdä omia ratkaisuja,sekä tsempata kaveria. Nämä kaikki toteutui eikä tappio lannistanut tulevan vappuloman mielialaa, joukkue päätti että ensi kerralla tappio kuitataan.

Tulokset peleistä:

Haka-Fc kangasala 1-0

Pyry-Haka 0-1

Haka-Ilves 2-0

Pjk-Haka 1-0