Hakan P13 kakkosjoukkueen pistetili avattiin lauantaina Tampereella

Jaa tämä juttu!

Hakan P13 kakkosjoukkueen kauden ensimmäinen peli pelattiin Tampereella Kaupin keinonurmella lauantaina. Samaan aikaan myös Hakan edustus aloitti oman kautensa Tehtaankentällä. Jännitystä siis molempien kenttien laidalla 🙂

Kakkosjoukkue joutui lähtemään peliin hieman vajaamiehisenä monen päällekkäisen tapahtuman vuoksi. Tämä ei onneksi poikia lannistanut vaan pelaamaan lähdettiin hyvillä mielin. Piirinliigan ensimmäinen vastus oli TPV ja vastassa oli tunnetusti kovatasoinen porukka.

Ensimmäinen puoliaika oli Hakan hallintaa, ja pallo liikkui hienosti. Useita tilanteita syntyi, mutta maalia ei heti saatu aikaiseksi.  Lopulta yritys palkittiin. Haka teki komean maalin Veeti Eerolan laukauksesta Kasperi Simolan loistavan syötön alustamana. Ja tauolle siirryttiin lukemissa 0-1. Loistavaa!

Toisella puoliajalla vastustaja sai kerättyä voimansa ja pääsi kääntämään pelin suunnan. Hakalaiset joutuivat taistelemaan tosissaan toisen puoliajan. Ja vain muutama minuutti ennen pillin vihellystä TPV onnistui tasoittamaan lukemiin 1-1 pitkän painostuksen tuloksena.

Ottelu oli tasapelinä hyvä startti kaudelle. Pelistä jäi varmasti jotain kotiin viemistä seuraavia otteluita silmällä pitäen.

Nyt pojat huilaavat Vapun ja jatkavat keskiviikkona harjoittelua!

P13 joukkueen toimintaa voit tukea Vappupäivänä Kanavakujalla – Tule katsomaan miten sinun ankkasi ui ja samalla hörppää kuppi kahvia herkkujen kera 🙂