A-junnuilla edessä haastava kausi

Jaa tämä juttu!

A-pojilla on reenejä takana nykyisellä porukalla jo puolitoista kuukautta. Joukkue on uudistunut rajusti, kun 20 pelaajan ringistä viime kauden B-poikia on 12. Nykyisessä systeemissä jossa A-junioreissa pelaa kolme vuosikertaa vahvistettuna mahdollisesti parilla yli-ikäisellä, on Hakan tämän kauden joukkue keski-iältään todennäköisesti tulevien SM-karsintojen selvästi nuorin jengi. Tämä on huomattu jo loppusyksyn harjoituspeleissä. Takana kolme ottelua, kolme rumaa tappiota eikä yhtäkään tehtyä maalia. Onneksi tästä on vain yksi suunta, ja peli varmasti kehittyy koko ajan, sillä harjoituksissa on jatkuvasti ollut hyvä meininki. Mutta SM-karsinnat alkavat jo tammikuun viimeisenä viikonloppuna ja takamatkaa kilpailijoihin on paljon, joten odotukset täytyy pitää vähintäänkin maltillisena. Käy karsinnoissa tuloksellisesti miten vain, varmaa on että tärkeää kokemusta on pojille tulossa. Kokemattomammille kokemusta ikäluokan huipputasolta, ja kokeneemmat pääsevät pelaamaan entistäkin vastuullisemmassa roolissa.

Ja muistetaan että yhtään pistettä ei vielä ole jaettu, mitä vain voi tapahtua. Toivotaan että joukkue näyttää epäilevälle JoJolle närhen värkit. Joulutauon jälkeen ollaan hyvin pian jännän äärellä.