D12 – joukkueen pelit kulkevat kuin juna eteenpäin

Jaa tämä juttu!

Hakan D12 pojat ovat viimeisen kahden viikon aikana pelanneet monen monta peliä. Pelien määrästä päätellen huikea kesäkausi on startannut. Pelisää ei ole kuitenkaan ollut mitenkään kesäinen – tuulta, räntää ja sadetta on riittänyt. Kannustajat yrittävät silti nauttia mukavasta kesälajista kentän laidalla joukkueen pelatessa hyvää jalkapalloa.

Molempien joukkueiden pelit ovat sujuneet hienosti viimeisten viikkojen aikana vaikka ykkösjoukkueen peli kotikentällä TPV:tä vastaan reilu viikko sitten torstaina päättyikin hieman karuun lopputulokseen. Peli oli kotijoukkueen hienoista hallintaa lähes koko peliajan, mutta peli päättyi kuitenkin tasalukemiin 1-1 eikä tämä tulos antanut joukkueelle aihetta kovinkaan isoon hymyyn.

Kakkosjoukkue  pelasi viime viikolla torstaina (1.6) maalirikkaan pelin Saharassa, kun vastaan saapui Parolan Visa. Haka hallitsi peliä 60 minuuttia ja pelissä nähtiin useita onnistumisia. Kehitys näkyi joukkueen pelissä ja tällä pelillä on hyvä jatkaa kohti kesän turnauksia. Lopputulos 8-0 Hakalle – Hyvä POJAT!

Samaan aikaan pelattiin Saharassa myös toinen peli. D12 poikien ykkösjoukkue sai kotikentälle vieraaksi Janakkalan Pallon. Tuttu joukkue muutaman viikon takaa. Maalijuhlaahan tämäkin peli oli Hakalle, mutta lopputuloksesta huolimatta joukkueen peliin kaivattaisiin hieman lisää tehokkaampaa viimeistelyä.  Hyvin todennäköistä on, että joukkuetta odottaa syksyllä kovat pelit ja viimeistelyä tarvitaan lisää. Peli päättyi Hakalle lukemin 9-0.

Hakan kakkosjoukkueen pelit:

18.5 Haka – Pato lopputulos 1-2. Vastasta sarjan kärki, joka hallitsi peliä hivenen paremmin. Joukkue pelasi kuitenkin kotikentällä kohtuullisen hyvän pelin tappiosta huolimatta.

26.5 Leki – Haka lopputulos 6-6. Tässä pelissä maaleja syntyi vuorotahtiin ja meidän rakkaasta naapurikunnasta ei tällä kertaa saatu irti voittoa. Tasapeliin täytyi tyytyä tällä kertaa. Seuraavalla kerralla sitten voitto kotiin!

Hakan ykkösjoukkueen pelit:

20.5 Fc Kangasala – Haka lopputulos 2-4. Voitosta huolimatta peli oli todella hukassa ja parannettavaa jäi paljon seuraavaan peliin.

23.5 Ilves Pirkkala – Haka lopputulos 6-0. Haettiin varmat pisteet kotiin Pirkkalasta ja näytettiin miten maali pidetään puhtaana.