D tytöt turnausmatkalla

Jaa tämä juttu!

D tytöt osallistuivat järjestyksessään 20. Kaarina-Turnaukseen joka päättyi sunnuntaina 28.5. kauniin kesäisessä säässä. Turnaukseen osallistui ennätykselliset 97 joukkuetta. Hakalla ennakko-odotuksena hauska ja ennestään hyvää joukkuehenkeä kasvattava reissu. Sitä saa mitä tilaa. Turnausviikonloppu oli mieleenpainuva kokemus kaikille ja pelillisestikin hieno esitys. Kaikki turnauksen ottelut pelattiin hyvin ja loppua kohden vielä parannettiin. Alkusarjassa pari häviötä otteluista, joissa hallittiin selvästi peliä, mutta voiton tuovat maalit jäivät puuttumaan. Vastustajat sen sijaan maalasivat harvoista paikoistaan. Apinat ravisteltiin reppuselästä ja lauantain viimeisessä ottelussa voitettiinkin 2-0 lohkoykkönen, joka ei ollut sitä ennen hävinnyt vielä yhtään ottelua, eikä päästänyt yhtään maalia.

Sunnuntaina päästiin tutustumaan pääkaupunkiseutulaisjoukkueen ikävän oloiseen pelikulttuuriin, joka sisälsi mm. usean pelaajan itkua ja vastustajalle kentällä haistattelua. Voitto tästäkin rumasta taistelusta 3-0! Tyttöjen peli oli jo suorastaan jäätävän hyvää… niin kauan kuin jaksettiin. Viikonlopun viides ja viimeinen peli näkyi jo pelikunnossakin, sillä loukkaantumiset alkoivat puskea pintaan. Tässä vaiheessa kuvioon astuu vahvasti pelaajamateriaalin vähyys.

Turnausmatka itsessään oli kaikkien mielestä onnistunut. Vaikka meillä on pelaajia huomattavasti vähemmän kuin esim. Espoon Honka ja United niin Hakalla oli realistinen mahdollisuus voittaa kaikki ottelunsa. Koko viikonloppu oli hienoa tyttöjen rakastamaa futista, hyvällä porukalla ja fiiliksellä. Kiitos joukkueen taustoille ja vanhemmille jotka mahdollistitte tämän. Maaleja kirjattiin usealle tytölle, tsempparipalkinnon sai Pinja.

Heti maanantaina jatkettiinkin jo piiriliigaa kotikentällä Saharassa. Painavalla jalalla taisteltiin 0 – 0 tasurin puolesta kunnes ottelun viimeisellä minutilla odoteltiin pillin vihellystä, pikku nukahdus ja pistepotti TPV:lle. Harmillista, mutta tästäkin jotain varmasti opittiin? Pelataan loppuun asti…