D tytöille kauden avausvoitto piiriliigassa

Kevään kakkoskierroksella tytöt kävivät Kaupissa pelamaassa hyvän jalkapallo-ottelun Ilvestä vastaan. Pisteet jäivät kuitenkin Tampereelle joten ei muistella sen enempää vanhoja.

Keskiviikkona (17.5) ohjelmassa oli vieraspeli Nokialla. Fc Nokia on lähtenyt piiriliigaan kahdella joukkueella. Nyt vastaan asettui FC Nokia/Sininen, joka oli voittanut Nokian omien joukkueiden keskenäisen ottelun. Illan ottelussa Hakan tyttöjen peli oli alusta saakka aktiivista vastustajan haastamista ja hyvää puolustamista. Pallosta taisteltiin ja kaksinkamppailuja voitettiin, tätä lisää tytöt! Puoliajalle mentiinkin 0-3 johdossa.

Peli pyörii vastustajan päädyssä, Jaskalle tulee kylmä maalissa.

Toisella puoliajalla alkoi peli vähän lipsua, tuli  virheitä ja vastustaja sai mm. pilkun sisään. Nokia sai kavennettua toisellakin maalilla, mutta ottelun lopputulos 4-2 voitto Hakalle! Maalit kirjattiin Iidalle, Fannille ja Elsalle. Neljäs meni Helmin hienosta kulmapotkusta vastustajan pelaajasta maaliin.

Seuraavaksi ohjelmassa muutamat treenit ja viikon kuluttua bussi starttaa Kaarina-Turnaukseen. http://www.jopox.fi/kaarina-turnaus/