D tyttöjen piiriliiga käynnistyi

Jaa tämä juttu!

D tytöt osallistuvat tällä kaudella Tampereen piirin kovatasoiseen T13 Liigan. Kevätkauden ensimmäinen peli pelattiin 18.4 Saharassa kylmässä, mutta aurinkoissa säässä. Alkutahdit peliin löi vierasjukkue HJS, joka tuli hyvällä syöttöpelillä kovaa päälle. Hetkessä numerot taululla 0-3.

Puoliajan jälkeen ensimmäisellä jaksolla mankelissa ollut ja kolmesta päästetystä vierasmaalista harmistunut kotijoukkue alkoi väsyä. Kentällä ei ollut liikettä eikä puhetta ja syötöt roiskittiin mihin sattuu. Lopputulos 2-6 ei kuitenkaan kerro koko totuutta HJS-peleistä, sillä valkopaidoillakin oli omat hetkensä. Ajoittain peli kulki mallikkaasti ja tilanteita saatiin luotua vieraspäätyyn. Hakasta maalin makuun pääsi Helmi (syöttäjänä Elsa) sekä maalinedushässäkästä Aada. HJS sai lopuksi muutaman helpon maalin omien lössäilystä, joten lopputulos olisi voinut pienellä tason nostolla näyttää paljon paremmalta.

Joukkueen pelit jatkuvat kotiturnauksella heti  lauantaina 22.4. Kovaa tsemppiä ja paljon peli-iloa tytöille huomiseen Adara-cuppiin!