FC Haka juniorit panostaa valmennukseen

Jaa tämä juttu!

FC Haka junioreiden projekti #hakajunnut2018 etenee suunnitellusti, projektin tavoitteena on tehdä FC Haka junioreista parempi seura niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Seuraavana askeleena seura palkkaa D12- ja D13-pojille päätoimisen valmentajan kaudelle 2018. Tämä positio on tavoitteena täyttää jo kesän aikana, valmennusvastuun alkaessa kuitenkin vasta kaudesta 2018. Myös valmennuspäällikön avoin tehtävä tullaan täyttämään niin nopeasti kuin mahdollista, viimeistään kuitenkin kaudelle 2018.

FC Haka juniorit tekee yhteistyötä FC Hakan, Valkeakosken Nappulaliigan ja muiden yhteistyöseurojen kanssa parantaakseen Valkeakosken sekä koko Etelä-Pirkanmaan junioripelaajien mahdollisuuksia kehittyä jalkapalloilijoina omalle huipputasolleen. Tästä syystä FC Haka juniorit tulee merkittävästi panostamaan pelaajien erilaiseen talentti-, akatemia- ja extraharjoitteluun jo tämän kesän aikana, projekti jatkuu tulevaisuudessa osana FC Haka junioreiden strategista toimintaa. Seura toivoo tämän panostuksen tulevan tulevaisuudessa näkymään kautta linjan tavoitteellisempana ja kilpailukykyisempänä seurana.

FC Haka juniorit tekee myös seurakyselyn vanhemmille. Linkin kyselyyn jakavat joukkueenjohtajat ja kyselyn viimeinen vastauspäivä on 9.4.2017. Vastausten pohjalta tullaan järjestämään keskustelutilaisuus tulevaisuuden näkymistä vielä kevään aikana. FC Haka junioreiden hallitus toivoo vastaajilta rehellistä ja kriittistä otetta.

Lisätiedot ja avoimet hakemukset D-ikäluokkien vastuuvalmentajan sekä valmennuspäällikön tehtäviin osoitetaan FC Haka junioreiden varapuheenjohtaja Marko Vahokselle (marko@vahos.fi / 050-5111538), hallituksen jäsen Tommi Niemiselle (tommi.nieminen@mtcflextek.fi / 050-3716603) tai hallituksen jäsen Jussi Saariselle (jussi@pupellino.com / 040-5031940).