D12 pojat pelasivat Tehtaan Kentän valoissa harjoituspelit

Jaa tämä juttu!

Hakan D 12 poikien harjoitusottelut jatkuivat kakkosjoukkueen osalta eilen maanantaina Tehtaan Kentällä. Vastaan asettui Viialan Peli-Veikot ja toisessa ottelussa Vesilahden Visa. Ottelut pelattiin miniturnauksena ja peliaika oli 1x25min.

Ensimmäinen ottelu sujui vahvasti Hakan viedessä peliä. Vaarallisia hyökkäyksiä saatiin luotua useampia, ja ainoastaan maalikehikot olivat esteenä Hakan maalijuhlille. Kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua Haka sai maalitilin auki ja ottelu päättyikin Hakan poikien 1-0 voittoon. 

Toinen ottelu Vesilahden Visaa vastaan sujui huomattavasti tasaisemmissa merkeissä. Huippupaikkoja ei ottelussa montaa nähty ja nekin hoitivat molempien joukkueiden maalivahdit tyylikkäästi. Ottelu päättyi näin ollen maalittomaan 0-0 tasalukemiin.

Molemmissa otteluissa nähtiin Hakan kakkosjoukkueelta aktiivista ja rohkeaa pelaamista, joka on hyvä merkki. 

Maanantain peli osoitti, että useampi pelaaja on ottanut talven aikana isoja askeleita ja kehitystä on tapahtunut paljon.