D pojat jatkaa hyvällä menestyksellä kohti Piirin Liigaa

Jaa tämä juttu!

Kellot siirrettiin aamulla kohti kesää ja D poikien ykkösjoukkue pelasi tänään kotikentällä Saharassa harjoitusottelun. D poikien vastustajaksi saapui  Pirkanmaan uusin tulokas futiskartalla ja Hakalle melko tuntematon joukkue –  Tampere Football Academy eli TaFa.

Ottelun alku sujui tasaisissa merkeissä, hallinta oli kotijoukkueella mutta vaarallisia paikkoja ei alkuun pystytty luomaan.

Ottelun edetessä syöttöpeli parani ja päästiin muutamiin hyviin vastaiskuihin, joista tuli avausjakson molemmat maalit.

Ensimmäisen jakson loppuun puolustukselle tuli pieni nukahdus, jonka seurauksena pallo vietiin pilkulla. Vastustaja kavensi seuranneesta rangaistuspotkusta tilanteeksi 2-1.

Toinen jakso alkoi jälleen Hakan viedessä peliä. Pelin edetessä jo eilen Waltikka-turnauksessa esiintynyt TaFa alkoi väsyä ja Haka pääsi käyttämään tästä seuranneet maalipaikat hyväksi.

Ottelussa pelattiin poikkeuksellisesti 3x25min jaksoa. Loppua kohden Haka pääsi vielä kaunistelemaan numeroita muutaman hienon kuvion päätteeksi. Lopputulos Hakalle 7-1

Valmennusjohto oli tyytyväinen päivän esitykseen mutta myös parannettavaa löytyi. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikon harjoitusotteluita Ilveksen ja LeKin vieraaksi Tampereelle, jossa valmistautuminen Piirin Liigaan jatkuu.