C14, hikinen talvi…

Jaa tämä juttu!

C14 pojat joutui muiden joukkueiden tavoin taistelemaan vähäisistä harjoitusvuoroista sydäntalvella ja tämän johdosta päädyimme miettimään jotain oheisharjoittelua.
Poikien heikkoudet ja vahvuudet tietäen valitsimme heikkouksia vahvistavan vaihtoehdon. Vastaus löytyi Toijalasta vanhalta harjatehtaalta, jossa sijaitsee nykyisin ToVoLi:n yllättävän monipuolisiksi ja toimiviksi osoittautuneet jumppa/kuntoilutilat.
Tammikuussa Toijalassa käytiin kaksi kertaa viikossa ja kun sahara helmikuulle aukesi niin homma jatkui vielä kerran viikossa tähän asti. Lajit joita pääsimme toijalassa opettelemaan olivat: Body attack, Body pump, Body balance sekä spinning. Kaikkia lajeja kokeiltiin muutama kerta ja välillä pojille räätälöidysti yhdistäen, pojat tykkäsivät ja kaikki lajit osoittautuivat erittäin sopiviksi oheismuodoiksi jalkapalloilijalle joten voin lämpimästi suositella myös muille joukkueille ja taata että otsikko ”hikinen talvi” pitää näissä paikkansa..
Kiitos kuuluu myös ToVoLi:n ammattitaitoisille ohjaajille, erityisesti Helille joka toimi myös meidän yhdyshenkilönä.