B-junnut voittoisina

Jaa tämä juttu!

Lauantaina 18.2. oli taas B-junnujen juhlapäivä. Kun edellisviikon peli oli peruuntunut, alkoi edellisestä pelistä olla jo aikaa ja päivän kahta peliä odotettiin vesi kielellä.
Ensimmäisessä pelissä ykkösjoukkue kohtasi Musan Salaman Porista. Ottelu alkoi kotijoukkueelta hiukan hermostuneesti mutta eteni tasaisissa merkeissä. Suuria hienouksia ei pelissä tällä kertaa nähty, mutta sitäkin enemmän taistelua ja itsensä likoon laittamista. Hyvät maalipaikat olivat kortilla, ja maalittomana mentiin viimeiselle kympille asti. Sitten löydettiin hienon syöttömyllyn päätteeksi kuudentoista alueelta Tomy Nurmesniemi, joka onnistui kääntymään hyvään tekopaikkaan, ja näistähän Tomppa ei yleensä erehdy, 1-0. Näillä numeroilla Hakan B1 jatkaa toistaiseksi voittamattomana tänä talvena.
Toisessa pelissä kakkosjoukkueella oli vastassa tuttu vastus naapurista, TPV2. Kotijoukkue pelasi hienon mutta hiukan tehottoman ensimmäisen puoliajan ja tauolle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa. Puoliajalla tehtiin neljä vaihtoa ja liekö näiden tuoreiden jalkojen vai TPV:n väsähtämisen ansiota mutta siitä alkoi Hakan vyörytys. Kotijoukkueen maalilla ensimmäistä B-junnupeliään pelannut C-poika Kalle Kohonen pelasi toisen puoliajan lähinnä kuudentoista viivalla, ja pitikin sitten ottelussa komeasti nollan. Toisella puoliajalla hienon sisääntulon tekivät myös C-pojat Wiljam Valtonen ja Topias Listo, Topiaksen onnistuessa myös maalinteossa. Myös puoliajalta sisään tullut toipilas Onni Huvinen näytti että pikku sairastelut eivät maalijyvää verota ja paiskoi taululle hattutempun. Näin TPV kaatui puhtaasti 4-0. Hieno esitys.
Hakan B-pojilla on nyt takana viisi harjoitusottelua. Otanta on pieni mutta kun päästettyjä maaleja on yhteensä kaksi viidestä pelistä, voitaneen sanoa että ainakin puolustuksen osalta ollaan oikealla tiellä.
Ottelut jatkuvat ensi lauantaina Saharassa klo 14:00. Vastassa team LKP Laukaalta.