C14 Musta taisteli Runebergin päivän turnauksessa

Jaa tämä juttu!

Haka junnujen C14 Musta otti ensikosketuksen otteluihin Runebergin päivänä, kun Saharassa kohdattiin harjoitusturnauksessa sekä UrPS että HJS Sininen. Toiveissa oli tasaisia otteluita mukavassa talvisäässä ja niitä myös saatiin. Kaikille joukkueille matsit olivat totuttelua 11v11-futikseen, siihen nähden nähtiin paljon hyviä sommitelmia ja mukavia onnistumisia.

Ensimmäisessä ottelussa Musta sai vastaansa Urjalan Palloseuran, joka tasaisen väännön jälkeen kaatui luvuin 3-0. Mustan maaleista vastasivat Kosti Jauhiainen, Niko Leiri ja Johannes Kesola. Näin kausi sai heti voittoisan startin!

Toiseen otteluun vastaan asettui HJS Sininen ja matsi olikin tiukka alusta alkaen. Paljon käänteitä nähnyt peli päättyi lopulta tasapeliin 2-2, joka varmasti oli oikeudenmukainen lopputulos. Mustasta maalipuiden väliin osuivat Nile Pulla ja Aaro Kiretti.

Turnauksen viimeisessä pelissä HJS Sininen voitti UrPS:n 3-0, joten turnauksen voitto jaettiin Haka junnujen C14 Mustan ja HJS Sinisen kesken. Yhteistuumin päätettiin myös jatkaa harjoituspelejä näitä joukkueita vastaan, tasaiset pelit ovat parasta oppia kesän kovia koitoksia varten.

Haka junnujen C14 Musta kiittää osallistujia, talkoolaisia ja kannustajia tasapuolisesti!