Haka junnuille valmennuspäällikkö

Jaa tämä juttu!

04.01.2017 Valkeakoski

Tero Suonperä FC Hakan valmentajaksi ja FC Haka junioreiden valmennuspäälliköksi

Tero Suonperä aloitti 2.1.2017 osana FC Hakan valmennusryhmää ja FC Haka junioreiden valmennuspäällikkönä.

Suonperä jakaa aikansa tasaisesti seurojen kesken ja toimii erillisenä työntekijänä molemmissa seuroissa. Jalkapallo-oppinsa Kokkolassa saanut Suonperä on kokenut valmennusalan ammattilainen, joka ennen Valkeakoskea on toiminut eri valmennustehtävissä mm. Oulussa, Porissa ja Raumalla. Suonperän sopimus molempien seurojen kanssa kattaa kauden 2017.

FC Hakassa Suonperä liittyy Keith Armstrongin johtamaan valmennusryhmään. Hänen vastuualueensa edustusjoukkueen valmennusryhmässä muotoutuu myöhemmin nimettävän lopullisen valmennsryhmän mukaan. Suonperällä on myös tärkeä rooli yhdistää edustusjoukkueen ja juniorijoukkueiden välistä yhteistyötä.

FC Haka junioreissa Suonperän tehtävänä on luoda ja kehittää seuralle nykyaikaisia pelaaja- ja valmentajapolkuja, toimia mentorina seuran valmentajille, vastata pelaajakehityksestä sekä tukea tulevaa EPTK:n kehityspäällikköä toimessaan.

Vuonna 1934 perustettu FC Haka on yksi suomalaisen jalkapallon menestyneimmistä seuroista yhdeksällä Suomen mestaruudellaan. FC Haka pelaa kaudella 2017 Suomen Ykköstä. FC Haka juniorit ry on 2008 perustettu juniorijalkapallon erikoisseura, joka jatkaa Valkeakosken Hakan perinteitä juniorijalkapallossa.

Lisätietoja antavat FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen sekä FC Haka junioreiden varapuheenjohtaja Marko Vahos (marko.vahos@saastopankki.fi / 050-5111538).