GBF 70´s Tehtaan kentällä lauantaina 20.8.

Jaa tämä juttu!

Upeita ”entisiä” pelimiehiä!

Kolme vuotta sitten kokoontuivat entiset Hakan ja VaKP:n junioreissa pelanneet herrat saharan kentälle pelaamaan futista ja muistelemaan menneitä aikoja.

Silloin nämä pelimiehet toivoivat, että tämä pitää kokea uudestaan ja nyt viime lauantaina toive toteutui.

Maamme-laululla aloitettiin ja sen saapui laulamaan entinen Hakan juniorivalmentaja Pekka Tynskä. 

Kuva 4 2016

Kuva 3 2016

Kuva 2 2016

Iloisten jälleenäkemisten ja Maamme-laulun jälkeen alkoivat ottelut.

Pelit pelattiin kuuden joukkueen kesken. Täydet ikäluokat olivat -75, -76, -77, -78 ja -79 ikäluokilla. Haastajajoukkue kasattiin sitten vanhempien ikäluokkien osallistujista. Kaikki pelasivat kaikkia vastaan, joten pelejä tuli kaikille 5, peliajan ollessa 20 minuuttia.

Tasaisen sarjan jälkeen kärjessä tasapistein olivat kolme vuotta sitten turnauksen voittanut -78 ikäluokka, sekä joukkue X, joka oli siis kasattu ikäluokista -70 – -74 syntyneistä. Keskinäisen ottelun voitti -78 ikäluokka lukemin 2-0, joten voittajaksi jälleen v. 1978 syntyneet kapteeninsa Joni Niskavaaran johdolla.

Joni ja pokaali 2 2016
Joni Niskavaara ja pokaali!

Katsomoon näytti siltä, että suurin osa on pitänyt itsensä hyvässä kunnossa. Turnaus sujui erinomaisen hyvässä hengessä ja loukkaantumisiltakin vältyttiin.

Nyt on jälleen vuosi aikaa harjoitella, kun päätimme, että ensi vuonna Suomen täyttäessä 100 vuotta kokoonnumme entisten nais/tyttö joukkueiden ja 1960, 1970, sekä 1980 luvuilla syntyneiden pelureiden kanssa oikein isosti!