Haka D13 tytöille 7-0 voitto

Jaa tämä juttu!
Haka - Ilves vihreä
Kuvat: Kari Ketonen

Haka D13 tytöt kohtasivat Ilves T05 joukkueen Roukon nurmella.

Vastustajat olivat hyvin liikkuvia, mutta Haka tyttöjen kokoero tuli pelissä hyvin esiin. Ensimmäisen maalin iski Anniina, Olivian syötöstä kun peliä oli pelattu 5 minuuttia. Tästä 7 min eteenpäin Aava syötti ja Anniina sijoitti 2-0 tilanteeksi. Haka tytöt hieman hätäilivät, lisämaaleja ei syntynyt  ja näin puoliajalle siirryttiin 2-0 Hakalle.

Haka - Ilves vihreä 2
Haka tytöt rauhottivat peliänsä toisella puoliajalla ja tulostakin syntyi, Juulia Jennin syötöstä 3-0. Ja sitten tuli illan komein osuma, missä kokoeron huomasi hyvin. Juulia antoi kulman johon Aava likkui ja hyppäsi puskuun, pallo lähti kuin tykin suusta aivan maalin ylänurkkaan  4-0 ! Seuraavat maalit olivat hyviä laukauksia, ensin laukoi Sara ja sitten Juulia ja näin tilanne oli 6-0. Anniinan laukauksesta varmistui hattutemppu ja lopputilanteeksi 7-0. Koko joukkue tsemppasi ja onnistui hyvin !

Peli hyvää jalkapallo viihdettä ja pelit jatkuvat viikonloppuna Ikaalisissa, IKU-cupissa.